Ürünleri Test Etsem Ve Sonuçları Paylaşsam
-
Hacılar selam, ben aynı kategoride yarışan ürünleri test etsem ve bu testlerin sonuçlarını videodur odur budur kanıtlayarak paylaşsam, ve ürünleri sıralasam
firmalar bana herhangi bir yaptırım yapabilir mi?
-
donanımhaber bunu zaten yapmıyor mu ? kim neden bi yaptırımda bulunsun ki.
-
Andrei bunu yazdı:
-----------------------------
donanımhaber bunu zaten yapmıyor mu ? kim neden bi yaptırımda bulunsun ki.
-----------------------------donanımhaberi fazla takip etmiyorum :S test ettik bende dedim ki A sınıfı çamasır makinalarında en az yakan makina misal B markasıdır dedim.Şimdi sen bunu
gördükten sonra alır mısın, gerçi parası gibi diğer faktörleride katmak gerek ama, ben en iyi en uygun ürün bu dicem ve bir nevi yönlendirme yapıcam.Firmalar
da sen bizim ürünümüzün satışını engelledin gibi olaylara falan girerler mi
-
Böyle bir hakları var mı bilmiyorum ama ben satıcı olsam böyle birşeye izin vermezdim. Benim 1 müşterimi kaybettirse bile zarardır çünkü.
-
yasal olması için 2 ürünü aynı anda test edeceksin bunda şu var bunda bu var gibicümlelerini seçerken dikkatli davranaccaksın ve testin sonundaşunu alın bunu alın fikirlerini vermezsen suç olmaz.
Yani yanlı bi test bile yapsan bunu doğrudan cümlenle söylemeyecek gerekirse testte hile yapacaksın ama malı kötülemeyeceksin böylece suçolmaycak
-
İyi de sen sadece tarafsız olarak test edeceksen neden yaptırım olsun? Ama sen tek bir markaya yüklenerek yaparsan bu işi sorun çıkar. Öbür türlü zaten karşılaştırma hakkın var.
-
eğer iyi bir hit yapan teknoloji portalın varsa örn donanımhaber gibi firmalarla anlaşıp para karşılığı daha da iyi gösterebilirsin veya donanımhaber gibi tarafsız çalışırsan sadece hitten para alabilirsin
-
bunun nasıl yapılacağını öğrenmek istersen donanım haber videolarına bak
adamlar inceden giydiriyor herkese
-
Antikilller bunu yazdı:
eğer iyi bir hit yapan teknoloji portalın varsa örn donanımhaber gibi firmalarla anlaşıp para karşılığı daha da iyi gösterebilirsin veya donanımhaber gibi tarafsız çalışırsan sadece hitten para alabilirsin
-----------------------------Donanımhaber mi tarafsız? Dikkatli izlenince anlaşılıyor neyin ne olduğu
-
black_lord bunu yazdı:
Antikilller bunu yazdı:
-----------------------------Donanımhaber mi tarafsız? Dikkatli izlenince anlaşılıyor neyin ne olduğu
-----------------------------hacı valla bu güne kadar bi telefon incelemelerinde zorla telefonu iyi göstermeye çalıştıklarını görmedim aşaladıklarınıda görmedim bence gayet objektif bakıyorlar olaya