folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Ürünleriniz Avrupa'da Satmak İstermisiniz?



Ürünleriniz Avrupa'da Satmak İstermisiniz?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Erkek

    Öncelikle herkese selamlar.

    Umarım kategori doğrudur, Mod arkadaşların affına sığınıyorum, kategorileri araştırdım bu uygun göründü. Avrupa'ya tanıtımı yapılacak bir internet sitesi aracılığı ile partner firmaların ürünlerini online olarak son kullanıcıya ulaştıracak bir proje hazırlığı içerisindeyiz. Avrupa'ya açılmak isteyen firmaların ürünlerine müşteri bularak, telefon, fax, e-mail desteği vereceğiz.

    İlgilenenler Skype 'den eklerse detayları görüşebiliriz.

    suat.bezeng skype adresim.

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Ağustos/2005
    Erkek

    Hocam hangi ülkedesin ? Ben Antalya'da yerli yabancı müşterilere gayrimenkul satışı ile ilgileniyorum.Eğer gayrimenkul üzerine bir şeyler yapabilirsek görüşmek isterim


    Antalya'da Emlakçı parçası :)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Erkek

    Brüksel'deyim ben hocam. Online satış yapabileceğim ürünler arıyorum maalesef.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ocak/2014
    Dişi

    Biraz daha ayrıntı verseniz

    Sistem nasıl işleyecek

     


    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük. Bir başka bahar için sadece yaprak döktük. (Mevlana)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Erkek
    futurist bunu yazdı

    Biraz daha ayrıntı verseniz

    Sistem nasıl işleyecek

     

    Hocam satmak istediğiniz ürünleri sistemimize ekleyeceğiz. Sitenin reklamı yapılacak Avrupa'da, Afiş, el ilanı, facebook, google, youtube reklamları vs. Online satış olarak satış yapacağız. Ürünü sipariş eden ödemeyi yaptıktan sonra biz size ödemenizi yapacağız sizde ürünü kargoya vereceksiniz.

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Reklamcı.
    sezginari
    sezginari's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Mart/2013
    Erkek

    sadece ürün olarakmı işleyecek sistem ? Biz grafikerler için bu olay biraz farklı çünkü grafikerler için hizmet satışı olacak mı ? Yada matbaa baskısı da bu ürünler arasında mı? Kartvizit broşür branda folyo  kitap insört vs ?

    Not: Konu internet siteleri değil iş-güç-ticaret olmalıydı hocam ama mod arkadaşların sıkıntı çıkartacağını sanmıyorum en fazla taşırlar.


    Matbaa Baskı ve Promoyon İşleriniz Tbt'ye özel fiyat ile yapılır. Islak Mendil,Baskılı Kürdan, Baskılı Pipet, Baskılı Peçete, Baskılı Stick şeker üretim hanemiz mevcuttur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Ağustos/2005
    Erkek

    Aslında biraz detay fena olmazdı diyelimki kilim halı vs bişi koydun ne kadar komisyon alıcaksın yada kargosu ne kadar tutacak vs vs gibi konularda detay vereydin daha aydınlatıcı olurdu bilgisayarım kısa süreliğine tamirde mobilden yazıyorum 


    Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    byhewal
    byhewal's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Ocak/2010
    Erkek

    Sevgili dostlar, dilediğiniz ürünü ekleyip satabiliriz. Kargolama için de Skype eklerseniz daha verimli olur. Online satış üzerine ne satabilirsek, hem siz hem biz kazanacağız. Komisyonlar ürüne göre ve satış kapasitesine göre değişiyor. Bu nedenle Skype'den daha net bilgiler ortaya çıkacaktır.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Temmuz/2007
    Erkek
    byhewal bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

    Biraz daha ayrıntı verseniz

    Sistem nasıl işleyecek

     

    Hocam satmak istediğiniz ürünleri sistemimize ekleyeceğiz. Sitenin reklamı yapılacak Avrupa'da, Afiş, el ilanı, facebook, google, youtube reklamları vs. Online satış olarak satış yapacağız. Ürünü sipariş eden ödemeyi yaptıktan sonra biz size ödemenizi yapacağız sizde ürünü kargoya vereceksiniz.ir

    Şahşi düşüncemi söyleyeyim satış olayınız zor . sitenin olayını cok cok ıyı reklam yapmadıgınız surece ki reklam yapsanız da max 1 kere satarsanız neden ? 

    babamlardan örnek vereyim tekstil sektöründeler kendi müşteri temsilcileri şirket bünyesinde onlarla iş yapıyorlar. kimse parekende mala girmez girecek olan adam zaten ebay i kullanıyor tr .

    kaldıkı ticaret odaları ihracat birliklerine çağrı geliyor ihracat için onun dışında da nasıl ki burada ticaret odasına basvurunca fırma datalarına ulaşılıyor , adam gidip bir mail atarak yurtdışı sanayi odaları , trdeki yurtdışı elçiliklerden yurtddısındakı turk elcılıklerınden , yurtdısındakı ticaret odaları / birliği tarzı kurumlardan firma ihtiyaçları hiç olmadı firma listelerine ulaşıyor.

    adamlar mail atıyorlar kontak kuruyorlar işleyiş bu şekilde işliyor. 

    inşallah tuttursunuz. b2b zor belki c2c olarak diyecegım onda da bırseysel urun takıbı vs zor. kımse artık aracılara para kaptırmak ıstemıyor.yukarıdakı dedıklerımı yapıyor. komısyon %5 bıle olsa 1 milyon tllık sıparıste 50 bın lıraya denk gelıyor hele ki su zamanda kar marjları urunlerde dusmusken adam 30 kar yaparken u mıktarları dısarıya harcamak istemiyor.

    dipnot istersen toplu miktarda , zeytinyağı , işlenmemiş kuru üzüm / işlenmiş , bugday temın edebılırım giyim tekstil ihtiyaçlarını karşılarım 

     

    hipokondriyak tarafından 14/Ağu/16 23:36 tarihinde düzenlenmiştir

    Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
Toplam Hit: 1605 Toplam Mesaj: 9
avrupa online satış