(.Us) Namecheap Domain Sadece 2 Dolar
-
http://www.namecheap.com/promos/2011/register-us-domains-for-just-1-99.aspx
kampanyaya burdan ulaşabilirsiniz.
ilk yıl 2 $ kupon kodu BEPATRIOTIC
-
2. yıl?
bir de bu .us'leri amerika dışına veriyorlar mı?
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
2. yıl?
-----------------------------tabiki
-
Fatih bunu yazdı:
-----------------------------
2. yıl?
-----------------------------2.yıl ne oluyor bilmiyorum.
tabiki .us veriyolar.
-
bir ara vermiyorlar diye hatırlıyorum ondan sordum. şu an veriliyorsa sorun yok.
-
zamanında google webmaster toolsda şöyle bir saçmalık vardı. Domain sonu .us olduğu için çoğrafi bölge amerika olarak gözüküyordu ve değiştiremiyorduk. TR den aramalardada domain çıkmıyordu. Şimdi böyle bir dalga devam ediyormu bilgisi olan varmı ?
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------zamanında google webmaster toolsda şöyle bir saçmalık vardı. Domain sonu .us olduğu için çoğrafi bölge amerika olarak gözüküyordu ve değiştiremiyorduk. TR den aramalardada domain çıkmıyordu. Şimdi böyle bir dalga devam ediyormu bilgisi olan varmı ?
-----------------------------.us sitelerde çıkıyor türkçe aramalarda.
-
tuh amk yun.us u alacaktım adım yunus :D ama kapmışlar
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------zamanında google webmaster toolsda şöyle bir saçmalık vardı. Domain sonu .us olduğu için çoğrafi bölge amerika olarak gözüküyordu ve değiştiremiyorduk. TR den aramalardada domain çıkmıyordu. Şimdi böyle bir dalga devam ediyormu bilgisi olan varmı ?
-----------------------------.us Amerika Birleşik Devletlerine ait domain uzantısıdır.google webmaster toolsta bölge olarak amerika seçilidir ve değiştiremezsin.fakat aramalarda gözükmeme gibi bir şey söz konusu değil sadece aynı konudaki websiteleriyle türkiye aramalarında daha geride gözükürsün. onun haricinde hedef kitlesi abd aramalarıdır.