folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb 3.0 Hub Win 8 Sorunu

Usb 3.0 Hub Win 8 Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

An itibariyle kişisel pc de kurulu 1. işletim sistemim win7 ultimate i windows 8 pro ya yükselttim. 

Herşey sorunsuz. Önceki windows programlarım ayarlarıya hatta masa üstü simgelerim bile masaüsünde bıraktığım şekilde.

Tek ve en büyük sorun donanımda USB 3.0 hub çalışmıyor. Driver lazım. Win8 uyumlusunu bulamadım. işlemcim intel i7 i3770 serisi

Anakart asus p8z77 -- usb 3.0 destekli.

Driver arıyorum 2 saattir. Win 8 pro uyumlu driver lazım.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en

Buradan anakart marka modeli yaz vardır kesin

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

http://support.asus.com/download/options.aspx?SLanguage=en

Buradan anakart marka modeli yaz vardır kesin

Eywallah hocam tam isabet. buldum ve kurdum çalışıyor. saolasın

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 3