Usb Aygıtı Tanımadı Hatası...
-
arkadaşlar 500 gb taşınabilir hdd yi taktığımda bu hatayı alıyorum lakin 2 gb flash belleği taktığımda normal çalışıyor. hata ne olabilir daha önce başına gelen varmı teşekkürler.
-
-
çöp :)
ya hdd çöp yada usb kablon :)
-
1. Seçenek Kasanın ön yüzünde bulunan usb-f lere takıyorsundur. Onlar bildiğim kadarıyla usb 1.1 gibi biraz düşük ( yanlışda olabilir ).
2. Secenek External hdd ile kullandığın kablo haddinden fazla uzundur. max 5 metreyi geçmemeli ( not altın uçlu kaliteli yalıtımlı usb kablosu ile ) extender cihazları var onları katmıyorum tabi.
-
watervay bunu yazdı:
-----------------------------1. Seçenek Kasanın ön yüzünde bulunan usb-f lere takıyorsundur. Onlar bildiğim kadarıyla usb 1.1 gibi biraz düşük ( yanlışda olabilir ).
2. Secenek External hdd ile kullandığın kablo haddinden fazla uzundur. max 5 metreyi geçmemeli ( not altın uçlu kaliteli yalıtımlı usb kablosu ile ) extender cihazları var onları katmıyorum tabi.
-----------------------------hocam arkaya taktığımdada aynı hatayı veriyo...
-
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------çöp :)
-----------------------------
evet arkadaşın dediği doğru hocam genelde kablosu bozuluyor bu meletlerin kablo değiştir bir denesene çalışacakmı acaba ? -
BuZuL bunu yazdı:
SharpShooter bunu yazdı:
-----------------------------çöp :)
evet arkadaşın dediği doğru hocam genelde kablosu bozuluyor bu meletlerin kablo değiştir bir denesene çalışacakmı acaba ?
-----------------------------tmm hocam sorunun kablodan oluştuğunu tespit ettim sayenizde ilginiz için teşekkürler...
-
peki hocam aynı sorunu laptopta werıyosa butun usb gırışlerınde denedım yıne aynı hatayı werdı 2gb lık mp3 calar ama 4 gb lık flash ta sorun yok ?
-
degree bunu yazdı:
peki hocam aynı sorunu laptopta werıyosa butun usb gırışlerınde denedım yıne aynı hatayı werdı 2gb lık mp3 calar ama 4 gb lık flash ta sorun yok ?
2GB lık ta sorun vardır büyük ihtimalle zaten o hatayı usb girişlerinden herhangi biri çalışmadığında yapıyor mesela mouse takarsın çalışır gider kamera takarsın çalışmaz ama usb bozuk olabileceği aklına gelmeyebilir :D böyle bir durumla karşılaşmıştım. bence sendeki mp3 çalarda sorun olabilir.