folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb Aygıtı Tanımadı Hatası...

Usb Aygıtı Tanımadı Hatası...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek

arkadaşlar 500 gb taşınabilir hdd yi taktığımda bu hatayı alıyorum lakin 2 gb flash belleği taktığımda normal çalışıyor. hata ne olabilir daha önce başına gelen varmı teşekkürler.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SharpShooter
    SharpShooter's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çöp :)

ya hdd çöp yada usb kablon :)

- xx yerde hata var. - ya aslında kod şöyle sanıyor olabilir bla bla bla - olm kendine gel kodlar düşünmez - ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

1. Seçenek Kasanın ön yüzünde bulunan usb-f lere takıyorsundur. Onlar bildiğim kadarıyla usb 1.1 gibi biraz düşük ( yanlışda olabilir ).

2. Secenek External hdd ile kullandığın kablo haddinden fazla uzundur. max 5 metreyi geçmemeli  ( not altın uçlu kaliteli yalıtımlı usb kablosu ile ) extender cihazları var onları katmıyorum tabi.

Syntax error..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    watervay bunu yazdı:
    -----------------------------

1. Seçenek Kasanın ön yüzünde bulunan usb-f lere takıyorsundur. Onlar bildiğim kadarıyla usb 1.1 gibi biraz düşük ( yanlışda olabilir ).

2. Secenek External hdd ile kullandığın kablo haddinden fazla uzundur. max 5 metreyi geçmemeli  ( not altın uçlu kaliteli yalıtımlı usb kablosu ile ) extender cihazları var onları katmıyorum tabi.

hocam arkaya taktığımdada aynı hatayı veriyo... 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    SharpShooter bunu yazdı:

evet arkadaşın dediği doğru hocam genelde kablosu bozuluyor bu meletlerin kablo değiştir bir denesene çalışacakmı acaba ?

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    BuZuL bunu yazdı:
    SharpShooter bunu yazdı:

evet arkadaşın dediği doğru hocam genelde kablosu bozuluyor bu meletlerin kablo değiştir bir denesene çalışacakmı acaba ?

tmm hocam sorunun kablodan  oluştuğunu tespit ettim sayenizde ilginiz için teşekkürler...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    degree
    degree's avatar
    Erkek
    peki hocam aynı sorunu laptopta werıyosa butun usb gırışlerınde denedım yıne aynı hatayı werdı 2gb lık mp3 calar ama 4 gb lık flash ta sorun yok ?

...Düşmanın yoksa iyilik yap... Söz Ola Kese Savaşı Söz Ola Kestire Başı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek
    degree bunu yazdı:
    peki hocam aynı sorunu laptopta werıyosa butun usb gırışlerınde denedım yıne aynı hatayı werdı 2gb lık mp3 calar ama 4 gb lık flash ta sorun yok ?
    2GB lık ta sorun vardır büyük ihtimalle zaten o hatayı usb girişlerinden herhangi biri çalışmadığında yapıyor mesela mouse takarsın çalışır gider kamera takarsın çalışmaz ama usb bozuk olabileceği aklına gelmeyebilir :D böyle bir durumla karşılaşmıştım. bence sendeki mp3 çalarda sorun olabilir.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
Toplam Hit: 1318 Toplam Mesaj: 9