USB Aygıtı Tanınmadı?
-
kingston 4 gb data traveller flash diski kardeşim nasil becerdiyse bozmuş. Şuan masaüstünde de taksam laptobumda da taksam tanımıyor. acaba içindeki dosyalar mi öldü nasıl düzeltiriz bunu
-
Kardeşinin bir katkısı olduğunu düşünmüyorum..
-
ltcelik bunu yazdı:
-----------------------------
çok komik -
hocam can not recognise yazisini gorduysen is tamadir :D icindekileri kurtaramazsin... ama bazen usb girisinin oldugu kimindaki lehimler hasar gormus olabiliyor ve temassizliktan dolayi tanimlanamayabiliyor... bir oralari kontrol et. yine ayniysa yapilabilecek pek bisey yok ;)
-
FiL3MAN bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
çok komik
-----------------------------adam kötü bişey dememiş ki hocam :/ çok mu önemli dosyalar vardı içinde ?
tanınmamaya başladıysa yapılabilecek pek bişey yok eğer mutlaka kurtarman gereken şeyler varsa ilgili yerlerde dosyalarını ücret karşılığı kurtarırlar -
hacı yapabilrisen biçimlendirmyi dene.. diycem ama tanıtyamadığı için muhtemelen yapamycaksın. benimde aynı sorunum olmuştu. bir diskim vardı ne etsem tanımıordu. googleden usb 2.0 driver bilmem ne o tarzlar bişler yazdım bi sürü site çıktı bi driver indirdim yükledim sorun kalmadı. dene bence. arat googleden usb device driver. usb 2.0 drive rfalan filan bişler yaz bi dirver indir sorunun halolur
-
o6u2 bunu yazdı:
FiL3MAN bunu yazdı:
ltcelik bunu yazdı:
çok komik
-----------------------------adam kötü bişey dememiş ki hocam :/ çok mu önemli dosyalar vardı içinde ?
tanınmamaya başladıysa yapılabilecek pek bişey yok eğer mutlaka kurtarman gereken şeyler varsa ilgili yerlerde dosyalarını ücret karşılığı kurtarırlar
adam bişi demiş dememiş ben görüyorum. konuyla alakasiz yazmiş. Ben önemli bişi wardi demedim ikinciside. Flashi görse bende kurtaririm. Flash diski kullanamiyacakmiyim artik bişi yapilmiomu onu sordum. Çöpe mi ataim araştirmadan.