folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder USB Bellek İle Xp Kurulumu Yaparken Sözleşme Bulamama Sorunu

USB Bellek İle Xp Kurulumu Yaparken Sözleşme Bulamama Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Daha önce böyle bişey hic başıma gelmedi çıldırmak üzereyim :/

Şimdi elimde iki tane xp isosu var biri msdn sürümü diğer birazcık mıncıklanmış xp ama temiz bitane de toshiba 4gb o siyah olan bellekler varya ondan bellek var. Masaüstü bilgisayarım var ve bitane de asus EEEPC 1011PX netbook var elimde şimdi yaptıklarım

*Mıncıklanmış xp isosunu wintoflash programı yardımıyla Windows 7 Ultimate kurulu desktopta usb belleğe geçirdim netbooka taktım kurulum güzel felan derkenek o mavi ekranda dosyaları kopyaladığı yerde en az bi 50-60 dosyayı bulamadı ne yaptıysam dosya yok dedi defalarca belleği çıkardım tekrar yaptım yok olmuyo dosya yok diyor neyse o dosyalar olmadan windows kurdum pc donanımları kabul etmiyor şuan açık ama emanet çalışıyor

*Sonra işte üstteki olay olmayınca ben de msdn isosunu indirdim windows xp pro sp3 yine aynı programla windows 7 ultimate yüklü desktopta usbye geçirdim isoyu ama bu sefer de herşey güzel tam başlangıçta o f8e bastığımız yere gelmeden şu hatayı veriyor "Kur sözleşme dosyasını bulamıyor kur devam etmeyecektir. Çıkmak için f3'e basın"

*Sonra dedim ki windows 7de win xp usb belleği kurarsan öyle olur kendi kendime ve emanet yüklenmiş windows xpde usb belleğe msdn sürümü olan xp isosunu geçirdim sorunsuz bi şekilde yine aynı hata sözleşme bulanamadı felan dedi

*harddiski görmüyordur dedim biostan satayı kapattım yok aynı hata

*bellek değiştirdim 3 çeşit hepsinde aynı sorun

Bu kadar başka da aklıma bişey gelmiyor ne yapayım sizce ?

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

hocam donanımları kabul etmeyen xpdeyken isodan tekrar kursaydın ya?

yani xp açıldıktan sonra xp iso'yu mount edip sanal sürücüden kur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hoca öyle çok sağlıklı olmuyor ki ben c ye tam format atıp öyle kurmak istiyorum

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

aklıma bir yöntem daha geldi,

- hirens boot cd'nin içindeki mini xp ile açarsın pcyi

onun programlar menüsünde:

- Other > Win5 install gibi birşey var onu seçip xp dosyalarının yerini gösterince kurulabilio bi dene

Toplam Hit: 1173 Toplam Mesaj: 4