Usb Bellek Virüs
-
hocalar , usb belleğimde bitirme tezim var ve cıktı almak ıcık gittiğim yerden virüs geçti klasik şu silinmeyen recycler virüsü şimdi bununolduğunu anladım ben sonra sında pc ye takmadım bunun usb nın ıcındekı belgelere birşey olmadan kurtarmanın bir yolu var mı _?
-
sağlam antiolan bi makinaya tak. oda temizlesin virüsü.
-
rcyler diye bir virüs olduğunu sanmıyorum... recyler sildiğin dosyaların saklandığı bir çeşit geçici sistem klasörü gibi bişeydir. Sanırım dosyaları gizleyen virüsten söz ediyorsun..
araçlar>klasör seçenekleri>gizli dosyaları göster(aktif et)>korunan işletim sistemi dosyalarını göster(aktif et) = dosyaların gözükecektir. Yeni klasörler açıp gizli klasörlerin içinden taşıyabilirsin.. daha sonra flash diski temiz bir bilgisayarda bicimlendirip yeni dosyaları içine taşırsın
-
Virüs harici bellekte kendi kendine çalışamayacağı için belleği win xp olmayan herhagi bir makinaya bağlayıp dikkatlice temizleyebilirsin. Gizli ve sistem dosyalarını görünür yapıp elle de temizleyebilirsin. SpoofU tarafından 11/Oca/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir