Usb Bellek Virüs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocalar , usb belleğimde bitirme tezim var ve cıktı almak ıcık gittiğim yerden virüs geçti klasik şu silinmeyen recycler virüsü şimdi bununolduğunu anladım ben sonra sında pc ye takmadım bunun usb nın ıcındekı belgelere birşey olmadan kurtarmanın bir yolu var mı _?

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sağlam antiolan bi makinaya tak. oda temizlesin virüsü.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

rcyler diye bir virüs olduğunu sanmıyorum... recyler sildiğin dosyaların saklandığı bir çeşit geçici sistem klasörü gibi bişeydir. Sanırım dosyaları gizleyen virüsten söz ediyorsun.. 

araçlar>klasör seçenekleri>gizli dosyaları göster(aktif et)>korunan işletim sistemi dosyalarını göster(aktif et) = dosyaların gözükecektir. Yeni klasörler açıp gizli klasörlerin içinden taşıyabilirsin.. daha sonra flash diski temiz bir bilgisayarda bicimlendirip yeni dosyaları içine taşırsın

Cigu bigule :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Virüs harici bellekte kendi kendine çalışamayacağı için belleği win xp olmayan herhagi bir makinaya bağlayıp dikkatlice temizleyebilirsin. Gizli ve sistem dosyalarını görünür yapıp elle de temizleyebilirsin. SpoofU tarafından 11/Oca/13 18:26 tarihinde düzenlenmiştir

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 1032 Toplam Mesaj: 4