folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Usb Belleklerinize Virüs Bulaşmasını Engelleyin

Usb Belleklerinize Virüs Bulaşmasını Engelleyin

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AKSU92
    AKSU92's avatar
    Erkek

USB belleğinizi taktığınız bilgisayarlardan kolaylıkla virus kapabilirsiniz.

Bunun için USB WriteProtector sizin çok işinize yaracaktır. Bunu USB belleğinize kopyalayıp çalıştırın ve seçeneklerden USB write protecion off seçtiğinizde sizin bilginiz dışında usb belleğinize dosya kopyalanmayacaktır...

Download : USB WriteProtector
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    ya hacı merak kediyi öldürürmüşya bizimkide o hesap merak edip indirdik paylaşımını denedik baktık pratik değil sildik attık usb den, usbyi çıkarıp taktık hala yazmaya karşı korumalı nasıl düzeltecez bu hatamızı

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Erkek
    hacı 500lük harddisk var elimde flaş yok deneyemedim yazmaya karşı koruma aktif olduğu halde kopya alıyo alet :|

Tren odun seçmez hacı abi...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Usb kilitleri ne işe yarıyor :)

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cepni
    cepni's avatar
    Erkek
    usb kilidi olmadığı için denedik zaten ama neyse sıkıntının çaresini bulduk http://rapidshare.com/files/144068361/CHIP_Online_-_Ozgurluk.rar bu adresteki pro. hallediyo işi, benim gibi sıkıntıya düşenlerin işine yarayabilir, program esasında internet kafelerdeki flash bellek korumasını kaldırmak için yazılmış

Bizim oralarda VATAN SATSA BİR KİŞİ ANINDA BİTER İŞİ! / "Türkçe"m, ana dilim, ata sesim, ses bayrağım, Bu koskoca dünyada beni sen Türk edensin." / Benim bozkurt yurdumda çakalların işi ne!
Toplam Hit: 11996 Toplam Mesaj: 5