folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Usb Bellektekileri Geri Geri Almam Lazım (Yardım)

Usb Bellektekileri Geri Geri Almam Lazım (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

müridler kolay gelsin öncelikle.size bişey sormam lazım.bnm usb belleğimdekiler silindi ve gerçekten önemli şeyler vardı içerisinde.onları geri almanın bi yolu var mıdır ya?valla yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    R3D
    R3D's avatar
    Erkek

Hocam RStudio diye bir program vardı arat bulursun onunla bilgilerin çoğunu geri alabiliyorsun ama sonradan üzerine birşeyler yüklediysen zor kurtulur.

"Mey biter saki kalır Her renk solar haki kalır Diploma insanın cehlini alsada; Hamurunda varsa,eşeklik baki kalır..."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

yaz hocam google a " usb silinen dosyaları kurtarma" diye Türkçe ya da Almanca ya da Fransızca ya da İngilizce dillerinde . Bi ton şey çıkacaktır emin ol.

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

indir bunu http://www.piriform.com/recuva derinlemesine tarat iyi sonuç elde edersin umarım. hadi başarılar dostum

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    peace
    peace's avatar
    Erkek

eyw beyler denicem şimdi yapmayı son durumu yazarım buraya.olmazsa kısmet artık.

Hi!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serioususer
    serioususer's avatar
    Erkek

recovery my files full surum bul ısını gorur

9 canli bile olsaydin en fazla 8 kez kacabilirdin ölümden. Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan yerin 6 mekan olacak sana... En fazla 5 metre kumas götürebileceksin 4 acsan da gözlerini. Bu 3 günlük dünyada MEZARCIYA 2 kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiginde 1 gün sende öleceksin. iste o an her sey 0 dan baslayacak...
Toplam Hit: 782 Toplam Mesaj: 6