Usb Device
-
slm arkadaşlar. PC ye format attım win Xp sp2 telekomun malum verdiği modemi kullanıyorum. normal usb den bağlıydım nete. ama şimdi usb device driverde de hata gözüküyor. kabloyu çıkarıyorum driver normal gözüküyor. bu arıza hakkında bilgisi olupta yardımcı olacak kimse vrsa çok makbule gecer...aha alttaki linkte sorun o şekilde gözüküyor
-
modeme reset atmayı denedin mi?
modem reseti yemediyse firmware güncellemesini tavsiye ederim.
yine sonuç alamazsan arızanın donanımsal olduğu gibi bir sonuca varıp bi garantiliyse servisin yolunu tutmanı öneririm
-
Linkini verdiğin resmin çözünürlüğü kaymış resim net değil, ancak anladığım kadarıyla modemin driverını yüklememişsin. USB'den bağlıyosan modemin CD'sini takıp driverını kur. Eğer elinde CD'si yoksa internetten de bulabilirsin driverını. Hiçbiri de olmazsa ethernet grişini kullan USB yerine.
Büdüt: Resim düzgünmüş siteden olsa gerek ilk başta zoom in yapınca net değildi direk link: http://pic1.resimupload.com/r2/resim_978294816.JPG
bu arada dediğim gibi driver problemi galiba.
-
usb modemleri cd ile tanıtman gerekiyor kardeşim . tanıttıktan sonra dial up arayüzü ile kullanıcı adını ve parolanı yazarak nete bağlanabilirsin kardeşim.