folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayar Güvenliği - Backdoorlar
linefolder USB Disk Security_5.1.0.15 (USB Kalkanı)

USB Disk Security_5.1.0.15 (USB Kalkanı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

Programın ismi: USB Disk Security 5.1.0.15
    Türkçe--Tam sürüm

USB Disk Security yazılımı USB belleklerinizi bilgisayara taktığınızda veri alışverişi yaparken belleğinize zararlı yazılım bulaşma riskine karşı koruma sağlıyor. Küçük boyutuna rağmen bir antivirüs programı gibi işlev görerek belleğinizde tam koruma sağlıyor.

Programın özelliği sadece bu değil. Ayrıca belleği taktığınızda görülen yeni donanım uyarısını kaldırıyor ve çıkartma işleminde olası bir donanım hatasını ise güvenli bir şekilde kontrol altına alıyor.
    Çok kolay bir kullanıma sahiptir. Hızlı ve etkili bir tarama sistemine sahiptir. Her işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışır.  Sisteminizdeki diğer antivirüs programları ile birlikte çalışır.

http://rapidshare.com/files/187321980/USB_Disk_Security_5.1.0.15_Turkce.exe.html

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek
    bu şu win makinalardan bulaşan zatturu zutturu win32.exe lere de etki ediyo mu deneyen varmı.. autorun larda falan işe yarıyomu.. çalışma mantığı nedir.. örn. kurduktan sonra program exesini içine atmaya çalıştığımızda noluyo nan deyip engelliyo mu.. zararlı yazılımı nerden anlıyo.. bunları bilen var mı ?

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    bence hiç kullanışlı bi pro değil ve usb cihazlarını etkisiz hale getirebiliyor hdd m program çalışıyorken açılmıyor direkt kapanışa geçiyor..kendi düşüncemdir kullandım hoşnut değilim..gende tercih sizlerin
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

tarzan bunu yazdı:
    -----------------------------
    bu şu win makinalardan bulaşan zatturu zutturu win32.exe lere de etki ediyo mu deneyen varmı.. autorun larda falan işe yarıyomu.. çalışma mantığı nedir.. örn. kurduktan sonra program exesini içine atmaya çalıştığımızda noluyo nan deyip engelliyo mu.. zararlı yazılımı nerden anlıyo.. bunları bilen var mı ?
    -----------------------------

olm sen kafanı çok yorma yarıyor kişnin izni olmadan zıplamaların önüne geçiyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek
    Ben kullanıyorum işede yarıyor tercih sizin.

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek
    sonuçta pc ye yüklenen birşey onun yerine daha sıkı virüs proları kullan açılşta verdiği o aptal msn seside ayrı bi iğrençliği daha çok yol gitmesi gerekiyor bu pronun usb kısıtlaması getiriyor ama pcde varsa virüs gene zıplıyor sadece gelenleri almıo
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DonnieDarko
    DonnieDarko's avatar
    Erkek

http://www.mediafire.com/download.php?tmknggvzmzh

Sanki tüm hayatım boyunca, yanlış melodiyle dans etmiş gibiyim...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AlbayHardal
    AlbayHardal's avatar
    Erkek

sağol teşekkür ederim.

They are as numerous as ants in the earth, as fish in the water, as birds in the air. They are timid, brave, ignorant, dominating and they are children.
Toplam Hit: 4109 Toplam Mesaj: 8