USB Disk Security_5.1.0.15 (USB Kalkanı)
-
Programın ismi: USB Disk Security 5.1.0.15
Türkçe--Tam sürüm
USB Disk Security yazılımı USB belleklerinizi bilgisayara taktığınızda veri alışverişi yaparken belleğinize zararlı yazılım bulaşma riskine karşı koruma sağlıyor. Küçük boyutuna rağmen bir antivirüs programı gibi işlev görerek belleğinizde tam koruma sağlıyor.Programın özelliği sadece bu değil. Ayrıca belleği taktığınızda görülen yeni donanım uyarısını kaldırıyor ve çıkartma işleminde olası bir donanım hatasını ise güvenli bir şekilde kontrol altına alıyor.
Çok kolay bir kullanıma sahiptir. Hızlı ve etkili bir tarama sistemine sahiptir. Her işletim sistemiyle uyumlu bir şekilde çalışır. Sisteminizdeki diğer antivirüs programları ile birlikte çalışır.http://rapidshare.com/files/187321980/USB_Disk_Security_5.1.0.15_Turkce.exe.html
-
bu şu win makinalardan bulaşan zatturu zutturu win32.exe lere de etki ediyo mu deneyen varmı.. autorun larda falan işe yarıyomu.. çalışma mantığı nedir.. örn. kurduktan sonra program exesini içine atmaya çalıştığımızda noluyo nan deyip engelliyo mu.. zararlı yazılımı nerden anlıyo.. bunları bilen var mı ?
-
bence hiç kullanışlı bi pro değil ve usb cihazlarını etkisiz hale getirebiliyor hdd m program çalışıyorken açılmıyor direkt kapanışa geçiyor..kendi düşüncemdir kullandım hoşnut değilim..gende tercih sizlerin
-
tarzan bunu yazdı:
-----------------------------
bu şu win makinalardan bulaşan zatturu zutturu win32.exe lere de etki ediyo mu deneyen varmı.. autorun larda falan işe yarıyomu.. çalışma mantığı nedir.. örn. kurduktan sonra program exesini içine atmaya çalıştığımızda noluyo nan deyip engelliyo mu.. zararlı yazılımı nerden anlıyo.. bunları bilen var mı ?
-----------------------------olm sen kafanı çok yorma yarıyor kişnin izni olmadan zıplamaların önüne geçiyor
-
Ben kullanıyorum işede yarıyor tercih sizin.
-
sonuçta pc ye yüklenen birşey onun yerine daha sıkı virüs proları kullan açılşta verdiği o aptal msn seside ayrı bi iğrençliği daha çok yol gitmesi gerekiyor bu pronun usb kısıtlaması getiriyor ama pcde varsa virüs gene zıplıyor sadece gelenleri almıo
-
http://www.mediafire.com/download.php?tmknggvzmzh -
sağol teşekkür ederim.