Usb Harddiske Windows 7 Nasıl Kurulur?
-
Yada "kurulur mu?" mu demeliydim? Nette araştırdım ama bulamadım bilen biri var mı acaba? Yardımcı olursa çok makbule geçecek.
-
http://www.tahribat.com/Forum-Usb-Den-Format-Atma-Cd-Ye-Son-120808/
-
hoca sen çok yanlış anlamışsın bütün konuyu da okudum belki dedim içinde bahsi geçmiştir diye :D benim istediğim usb diskle bilgisayara windows 7 kurmak değil herhangi bir şekilde usb diske windows 7 kurmak
-
normal kurar gibi kuracaksın, zaten kurulum ekranında usb belleği görürsün.
-
belleği görüyor ama nedense usb bağlantısına kurulamaz diyor
-
kurmayı becersende nasıl çalıştırıcaksın. her taktığın sistemin donanımı farklı. çok problem çıkar.bazı sistemlerde hiç açılmayabilir..açılsada taktığın sistemdeki
donanımları algılayıp içine yazıcak.kendine ancak update ile gelicek.. sonra çıkarıcaksın başka sisteme takıcaksın..bi yerden sonra bu kısır söngü çöker.
tak çalıştır türünde bişe bulursan windows 7 için belki o zaman olabilir.. xp de war linux da war mesela. usb den yada direk cd den açıp kullanabileceğin.
windows 7 içinde araştırmak lazım..ama pek kullanışlıu olucağı kanısında deilim.
-
usb harddiskin aktarım hızı ile bilgisayarı kullanmayımı düşünüyorsun? belli süre sonra iflas eder harddiski kutusundan sök ve kasanın içine tak..
-
yok oyle bisey, ancak kurulumu usb'den yapabilirsin.
-
Olduğunu görmedim ama, Usb'ye persistent linux kurulumu gibi kurmanın yolu olabilir mi diye düşünüyordum da yine olmaz hocam heralde. Yeni linux dağıtımları genelde bilgisayardaki A-Z'ye tüm donanımı problemsiz tanıyor, Windows'taki gibi driver derdi yok. Senin amaç eğer USB harddiske kurup aynı donanım üzerinde kullanmak ise belki olur; yolunu arayabilir ya da BosphorusPasha dediği gibi yapıp yükler, eski haline getirip serbestçe kullanabilirsin. Ama amaç bilgisayarlar arası serbest dolaşımsa driver hikayesinden dolayı tam kapasite kullanamazsın. Birisi için yükleme yaparsan da bir sonrakinde iyice sorun çıkarır hatalı driver diye...
-
hocam cd den açılan xp ler var her pcde çalışıyor onlar bozulduğunda girip yedekleyesin diye onu yapabilirsin. ama usb harddske hiç kurmadım kuranlar var ama sadece kendi pcnde çalıştırablirsin öbür dedğimi her pcde açarsın ama çok kasar öbür dedğim
-
Aslında Linux filan kuruluyorsa, banka işlemlerimi sadece kendi PCm de kullanacağım USB Linux üzerinden yapabilirim.Çok keyifli olur.