Usb Hdd Bozuldu Yardım Arkadaşlar
-
Merhaba arkadaşlar 500 gb samsung usb diskime şu an erişemiyorum windows 7 scandisk dediğimde sorunları bul ve düzelt diyorum işlem bitiyor ama içine erişemiyorum biçimlendir diyorum biçimlendirmiyor disk formatı raw dönmüş işin aksi tarafı içinde 400 gb verim de var aklı başında diski biçimlendirecek bir program söyleyin arkadaşlar ardından da hangi şekilde diskteki verileri kurtarabilirim,
-
garantisi varsa yolla değişir hiç uğraşma.
edit: kurtarmak istiyorsan sağlam bir program bulana kadar diske dokunma.
-
linux'un biçimlendirme programı vardı linux'cu arkadaşlar bi el atsın iso kalıbı . Sitede paylaşılmıştı :W unuttum.
Dosya kurtarma içinde .. Bunu bir kurcala hocam katılımsız kurulum :)
http://hotfile.com/dl/68382375/7709a35/Dosya.kurtarma.sihirbaz.2010.rar.html15'tane geri dönüştürücü var :W hangisi işe yarar bilmem kurcalamanda fayda var :)
-
hdd umudunu kesip baska Aynı hdd Alıp ıcını Acıp bır yer adı ıcındekı Kart deposunu alıp yenısıne takmak sonrada aynı sekıl kulanmak
Aynısını ben yaptım -
linux un herhangi bir versiyonunun live cdsi üzerinden deneyebilirsin hocam
-
Şu an disk taranıyor vista altında oldukca sorun düzelt menüsünü kullandım eğer ondan bir sonuç alamazsam linux live cd ile içeriğine görecekmi diye bakacağım,
-
hiç müdahale etmeden diski bana getir halledelim
-
start /wait convert D: /FS:NTFS (ordaki D: senin sürücü ismin ) bir bu komudu denermisin ..
olmazsa. Easy Recovery programı ile RawRecovery şeceneğini kullanarak verilerine erişebilirsin ..eğer silenecek verilerse bas 'low level formatı' devammm :D:D