Usb Hdd Sorunu
-
500 gb harici usb diskime ne olduysa birden gitti
ubuntuda taktığımda disk bağlanamadı hatası veriyor
windowsda ise bağlantı sesi geliyor.ama disk görülmüyor :S
içinde önemli bilgilerim vardı nasıl geri alabilirim :S
-
bilgim yok
Yukarııı
-
up
-
hocam aynısı banada oldu. wd500 gb hala çözemedim bn olayı duruyor öylece evde disk:S
-
donanımsal bir arıza die biliorum abi ben istersen alırım senden bi bakarız yada orda anlayan birinede gösterebilirsin eger içindeki veri cok önemliyse tanıdıgım cok saglam b eleman var ucuzdan yaptıralm
-
bu işlerde eliniz yatkınsa ilk yapmanız gereken şey aletin içini açıp diski sökmek ve bilgisayar kasasının içine takmak olmalı.. wd 500 wd 640 wd 1 tb samsung 1,5 tb iomega 1 tb samsung 1 tb + 1 tb wd 250gb go
bunlardan 500 lük 640lık ve 1 tblik olanları söktüm kasaya taktım açlıştıla.. sorun diskte olmuyo çoğunlukla kutularda oluyo.. garanti yoksa dağıt diski kasaya tak sata ile..
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
bu işlerde eliniz yatkınsa ilk yapmanız gereken şey aletin içini açıp diski sökmek ve bilgisayar kasasının içine takmak olmalı.. wd 500 wd 640 wd 1 tb samsung 1,5 tb iomega 1 tb samsung 1 tb + 1 tb wd 250gb go
bunlardan 500 lük 640lık ve 1 tblik olanları söktüm kasaya taktım açlıştıla.. sorun diskte olmuyo çoğunlukla kutularda oluyo.. garanti yoksa dağıt diski kasaya tak sata ile..
-----------------------------sata kasaya nasıl takıcam usblı aletı dagıtıp ?
-
Sorun sata-usb adaptörde gibi görünüyor denildiği gibi kasaya zarar vermeden içinden harddiski söküp sata veya ide hangi arabirimli ise o şekilde bağlarsan bilgileri alabilirsin. (Sorun adaptöründe ise..)