Usb Hdd Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

500 gb harici usb diskime ne olduysa birden gitti

ubuntuda taktığımda disk bağlanamadı hatası veriyor

windowsda ise bağlantı sesi geliyor.ama disk görülmüyor :S

içinde önemli bilgilerim vardı nasıl geri alabilirim :S

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saftiriksincap
    saftiriksincap's avatar
    Erkek

bilgim yok

Yukarııı

Hayat Murat Boz un memesi gibi, Rasim Ozan Kütahyalı çenesi gibi, Vahdettin in son senesi gibi, Bakir kızın Coşkun a veresi gibi, İran la İsrail arası gibi,Durum değişir kerhane numarası gibi, Çömelene birisinin vurası gibi,Yazı diyince bozukluğun turası gibi,Koç ya da Sabancı parası gibi, Oy verdiklerin niye yarasa gibi?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

up

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

hocam aynısı banada oldu. wd500 gb hala çözemedim bn olayı duruyor öylece evde disk:S

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

donanımsal bir arıza die biliorum abi ben istersen alırım senden bi bakarız yada orda anlayan birinede gösterebilirsin eger içindeki veri cok önemliyse tanıdıgım cok saglam b eleman var ucuzdan yaptıralm

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

bu işlerde eliniz yatkınsa ilk yapmanız gereken şey aletin içini açıp diski sökmek ve bilgisayar kasasının içine takmak olmalı.. wd 500 wd 640 wd 1 tb samsung 1,5 tb iomega 1 tb samsung 1 tb + 1 tb wd 250gb go

bunlardan 500 lük 640lık ve 1 tblik olanları söktüm kasaya taktım açlıştıla.. sorun diskte olmuyo çoğunlukla kutularda oluyo.. garanti yoksa dağıt diski kasaya tak sata ile..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

bu işlerde eliniz yatkınsa ilk yapmanız gereken şey aletin içini açıp diski sökmek ve bilgisayar kasasının içine takmak olmalı.. wd 500 wd 640 wd 1 tb samsung 1,5 tb iomega 1 tb samsung 1 tb + 1 tb wd 250gb go

bunlardan 500 lük 640lık ve 1 tblik olanları söktüm kasaya taktım açlıştıla.. sorun diskte olmuyo çoğunlukla kutularda oluyo.. garanti yoksa dağıt diski kasaya tak sata ile..

-----------------------------

sata kasaya nasıl takıcam usblı aletı dagıtıp ?

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Sorun sata-usb adaptörde gibi görünüyor denildiği gibi kasaya zarar vermeden içinden harddiski söküp sata veya ide hangi arabirimli ise o şekilde bağlarsan bilgileri alabilirsin. (Sorun adaptöründe ise..)

Toplam Hit: 1185 Toplam Mesaj: 8