Usb İle Format Destekliyor Mu ?
-
toshiba satellite c855 251
bu pc usb ile format destekliyor mu ? deneyin demeyin. pc mi hatalı ben mi beceremiyorum yoksa desteklemiyor mu anlayamadım. bootta usb var yanlış hatırlamıyorsam da. netten tam kesin bi bilgi edinebilir miyiz ?
-
Bios öncelik olarak usb ayarlamak lazım sonrasında usb beleği ntfs olarak biçimlendirdikten sonra işletim sistemini yazdır dene olur belki
-
hocam usb 3.0 uzerinden atmaya calisma hdd yi gormuo amk 2 gun ugrastim l750
onun haricinde biosatan veya boot menuden secebilirsin boot menu muhtemel f12 olmasi lazim ilk bios ekraninda gorunur.
ayrica senin bu flash bellektede sikinti olabilir bana kalirsa su daftin full win serisini indir ve windows dvd/usb tools la yazdir usb ye
-
ayhun bunu yazdı
hocam usb 3.0 uzerinden atmaya calisma hdd yi gormuo amk 2 gun ugrastim l750
onun haricinde biosatan veya boot menuden secebilirsin boot menu muhtemel f12 olmasi lazim ilk bios ekraninda gorunur.
ayrica senin bu flash bellektede sikinti olabilir bana kalirsa su daftin full win serisini indir ve windows dvd/usb tools la yazdir usb ye
Hocam sizin sorununuzla alakalı olarak şöyle bir şey gördüm. Belki size de derman olabilir.
-
hocam inanır mısın az önce sonu 144 olan bi toshiba satellite laptop formatladım usb'den :D ama ethernet driverini almayı unutmuşum telefondan indirmek zorunda kaldım aman dikkat et :D
TheKorsans tarafından 22/Oca/15 23:27 tarihinde düzenlenmiştir