Usb İle Format Destekliyor Mu ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

toshiba satellite c855 251

bu pc usb ile format destekliyor mu ? deneyin demeyin. pc mi hatalı ben mi beceremiyorum yoksa desteklemiyor mu anlayamadım. bootta usb var yanlış hatırlamıyorsam da. netten tam kesin bi bilgi edinebilir miyiz ?

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TOMBLACK
    TOMBLACK's avatar
    Erkek

Bios öncelik olarak usb ayarlamak lazım sonrasında usb beleği ntfs olarak biçimlendirdikten sonra işletim sistemini yazdır dene olur belki 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

hocam usb 3.0 uzerinden atmaya calisma hdd yi gormuo amk 2 gun ugrastim l750

onun haricinde biosatan veya boot menuden secebilirsin boot menu muhtemel f12 olmasi lazim ilk bios ekraninda gorunur.

ayrica senin bu flash bellektede sikinti olabilir bana kalirsa su daftin full win serisini indir ve windows dvd/usb tools la yazdir usb ye

delimiyim ben?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    ayhun bunu yazdı

hocam usb 3.0 uzerinden atmaya calisma hdd yi gormuo amk 2 gun ugrastim l750

onun haricinde biosatan veya boot menuden secebilirsin boot menu muhtemel f12 olmasi lazim ilk bios ekraninda gorunur.

ayrica senin bu flash bellektede sikinti olabilir bana kalirsa su daftin full win serisini indir ve windows dvd/usb tools la yazdir usb ye

Hocam sizin sorununuzla alakalı olarak şöyle bir şey gördüm. Belki size de derman olabilir.

https://www.technopat.net/sosyal/konu/%C3%87%C3%B6z%C3%BCld%C3%BC-asus-n56vz-usb-boot-sorunu.11368/page-2

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek

hocam inanır mısın az önce sonu 144 olan bi toshiba satellite laptop formatladım usb'den :D ama ethernet driverini almayı unutmuşum telefondan indirmek zorunda kaldım aman dikkat et :D 

TheKorsans tarafından 22/Oca/15 23:27 tarihinde düzenlenmiştir

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
Toplam Hit: 1001 Toplam Mesaj: 5