Usb-K

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

merhaba arkadaşlar usb-k http://www.usb-k.com/ almayı düşünüyorum sizce nasıldır kullanan varmı aranızda yada önerebileceğiniz başka bir cihaz varmı ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Walla guzel bırseye benzıyor :)

//

İmza YOK !!!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

aktif olarak kullanmadım fakat yanılmıyorsam 2  veya 3 sene önceki cebitte inceleme fırsatı bulmuştum.Baya bi anlatmışlardı gayet kullanışlı gözüküyordu.

yaptığı iş yazılımsal olarakta mümkün oldugu için önemli olan gerçekten buna ihtiyacın varmı ona karar vermek. 150$ vererek sadece işe pratiklik getiriyorsun. başka bi + sı yok

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    catlax
    catlax's avatar
    Erkek

aga bu nedir?

Ne zaman kendini yenilmiş hissedersen hatırla; kazanan sperm sensin, doğuştan savaşcısın!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

truecrypt ile usb şifrelenebiliyo sanırım, ama usb'nin içindekileri görebilmek için o bilgisayarda da truecrypt olması lazımmmı filan bilmiyorum. lazımsa da usb nin içine kurarsın truecrypt i, zaten öyle bişi varsa portable da yapmışlardır. boşa para gibi geldi bana

test 1 2
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

truecrypt ile usb şifrelenebiliyo sanırım, ama usb'nin içindekileri görebilmek için o bilgisayarda da truecrypt olması lazımmmı filan bilmiyorum. lazımsa da usb nin içine kurarsın truecrypt i, zaten öyle bişi varsa portable da yapmışlardır. boşa para gibi geldi bana

Aynen bu tür bir şeye hiç gerek yok, truecrypt ile usb diskin %99 kapasitesi kadar falan bir alan oluştur 15 haneli büyük-küçük harf, özel karakter, rakam karışık bir şifre koy geri kalan %1 lik kısma da truecrypt in portable yazılımını kur al sana bu usb-k denen zımbırtının bedava hali :D

torpedo_XL tarafından 08/Ara/13 15:24 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lekton
    lekton's avatar
    Erkek

guzelde fiyatı iyi araştır bence.

Dikkat: Hazine Ceyhan ırmağının kıyısında iki köprü arasında... kuru ağacın Dibinde...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek

http://www.truecrypt.org/docs/truecrypt-portable

Mr_Dark tarafından 08/Ara/13 13:07 tarihinde düzenlenmiştir

!!!!
Toplam Hit: 885 Toplam Mesaj: 8