USB Leri Açıp Kapayın Kimse Kullanamasın, İstediğinizde Siz Kullanın.
-
Arkadaşlar linkde verdim bilenler zaten bilir ama bilmeyenler için programcık gibi bi şey oldu :)
Regedit i kullanmayı bilmeyenler için düzenledim zaten bilgi benim değildi neyse :)
usb aç.reg ve usb kapa.reg olarak iki Regedit dosyası oluşturdum.
Adından da anlarsınız zaten ;)
USB leri kapamak için usb kapa.reg e tıklayın karşınıza çıkan kutucuğa evet diyin ve ps yeniden başlatın usb ye güç gelecektir ama psusb ye takılan kaynak çalışmayacakdır.
USB leeri açmak için usb kapa.reg e tıklayın karşınıza çıkan kutucuğa evet diyin ve ps yeniden başlatın usb güç gelcekdir aynı zamanda normal işlevine devam edecektir. :) flash/taşınabilir/mp3 player gibi şeyler normal şekilde çalışacakdır.
Siz evde yokken en azından :) fazla gözünüz arkada kalmasın virüsler kol geziyor :)
yazılar felan bana aitdir. Dalga geçmek isteyen üstatlar :) geçebilir.. ama bilmeyenler için hazırlanmıştır. :)
http://uploaded.to/?id=m4fowv
-
benim anakartta 8 usb çıkışı var ama sadece 2 si çalışıyor geçenlerde yandı onada çözüm olurmu bu :D
-
olmaz kardeşim malesef :) yandıysa eğer değiştireceksin usb girişlerini bence :)
içeriden kablolardada sorun olabilir anakarta giren kablolarda çıkmada olabilir büyük ihtimalde ana kart üstündekiler çalışıyordur. eğer öyle bir durum varsa driverlarından bi sorun olabilir bence :) ama tam bi bilgi vermemişsin nasıl bi sorun bu :)
-
USB leri kapamak için usb kapa.reg e tıklayın
USB leeri açmak için usb kapa.reg e tıklayın usb ac.reg i neden yaptın ? :P yanlıs yazdın sanırım ;) :F
-
peki bu islem sonunda usb cd suruculer, usb yazicilar, usb modemler vs ler calisabilecek mi :)
-
olm süper bi fikir. kafamda akpartinin ampülü belirdi hemen :D bunu sevmediğimiz kişilerin pc sinde yaparsak ohh ohh değmen benim keyfime :F
-
kayıt defterini kullanmayı bilmeyenler için ideal ;)
-
yaptın diyelim adamın klavye mouse si de usb ise kitlendi der heralde bilgisayar basar reseti
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
yaptın diyelim adamın klavye mouse si de usb ise kitlendi der heralde bilgisayar basar reseti
-----------------------------
kayıt defterine açmayı işlemediği sürece usb nin çalışmaması lazım :)
-
arkadaşlar bakın bu direk bi komut aslında manueli olarak şu şekilde :)
alıştır > Regedit > HKEY_LOCAL_MACHINE > SYSTEM > CurrentControlSet > Services >USBSTOR
sağda start çıkar 3 değeri açık
4 değeri kapalı olmasını sağlar :)
Arkadaşlar benim klave ve mouse m usb den :) bluetooth ile çalışıyo usb ler kapalı ama hala kullanabiliyorum ama :) gel gör MP3 player , usb disk felan güç alsada açılmıyor :)
evet bi nevi virüs de diyebiliriz :) aslında regeditden o kadar çok zarar verilebilinirki :) dütünemezsiniz bile :)