USB Lock AP

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek

Bu uygulama seyesinde artık kimse bilgisayarınıza bir USB aygıt takamayacak. programı kurup bir şifre belirledikten sonra herşey sizin kontrolünüzde. Bilgisayara bir USB aygıt takıldığında program otomatik olarak tam pencere açılıyor ve 15?ten geri sayıyor. 15 saniye içinde USB aygıt çıkarılmaz ise bilgisayarı kapatıyor. Aynı şekilde CD-ROM ve Floppy koruması da mevcuttur.

http://rapidshare.com/files/29691406/UsbLockAp2.3.rar

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    programları resımlı bır sekılde koymak ısterdım ımagaeshackden denedım olmadı bı arkadasımız ayrıntılı anlatırsa programları resımlı sekılde koyabılırım sevgıyle kalın kardeslerım

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek

çekmek istediin içim resliler için print screen e basıosun sora paint i açıosun ctrl v yapıyosun save as diyosun asdkjasd.jpg diceksin imageshack ı açıyosun upload edioysun altta boardlar için link olucak kopyalayıp buraya yapıştırıyosun [img] falan şeklinde olan

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    denemıstım aslında gene denım kardes tsk

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e-toLqa
    e-toLqa's avatar
    Erkek

bak sen tum sayfanın ss sini alıyosan muhtemelen 2,5 mb civarı tutar

imageshack upload maximum mb ı 1,5 mb bu nedenle almaz :) 

Böyle bir imza yok yada siz görüntüleyene kadar adminler tarafindan silindi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Google
    Google's avatar
    Erkek
    Alt+Print Screen SysRq yaparsan sadece aktif sayfanın resmini alır..

Abra Kadabra
Toplam Hit: 991 Toplam Mesaj: 6