Usb Oto Teyb

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Poet
    Poet's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2011
    Erkek

    Hocalar 70-90 Tl arası bi cihaz almayı düşünüyorum da.Bu fiyat aralığında çok seçenek var,fakat kullanan eden var mı?Önerebileceği bir cihaz olan vs.

     

    http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4030-sd-usb-oynatici-p-OTDELTDC4030

     

    http://www.hepsiburada.com/navitech-tdc-4080-arac-radyo-sd-usb-oynatici-p-OTDELTDC4080

     

    Bu 2 si arasında kaldım.Önerilerinizi bekliyorum


    Ben de Özledim http://www.youtube.com/watch?v=ZKuF5ElELgU Dağılmayın lan çok yalnızım
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Mayıs/2011
    Erkek

    Navitech markası ile ilgili şunu söyleyebilirim, dümdüz yolda kafayı yiyip sağa dön, sola dön diyen navigasyon cihazı üreten firmadır. Alete uyup sağa dönsem bariyerlere girmek içten bile değil. 


    Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Nisan/2007
    Erkek

    @Poet hocam ben soruşturduğum kadarıyla NaviTech'in ses kalitesi o kadar da iyi değil diyorlar. Tavsiye edeni görmedim, aksine alma diyeni duydum. Ama dediğiniz fiyat aralığında kaliteli bir ürün bulabilir misiniz, şüpheliyim. Aslında kalite için parayı basıp Blaupunkt almak var ama adamlar Türkiye'den çekildi. Arasanız bile bulamıyorsunuz :P

    Diğer taraftan, ben de aracıma In-Dash düşünüyorum, hazır konu açılmışken yazıvereyim :) Hem ses hem de navigasyon olarak kullanma niyetindeyim. O nedenle hem ses kalitesi kötü olmasın hem de navigasyon doğruluğu yüksek ve güncellemesi rahat olmalı. Ücret sınırı koymuyorum şimdilik, önerilere açığım. İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.


    Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
Toplam Hit: 1015 Toplam Mesaj: 3
#teyb