Usb Tanınmıyor
-
kanımca bir virüsten kaynaklanıyor usb yi pc ye taktığımda ışığı sürekli yanıyor ve pc tanıma ve çıakrılma sesleri geliyor fakat usb ye giremiyorum formatlamak gerek bence nasıl yapabilirim
-
Bence reset at
-
neye? nasıl?
-
tüm usb'ler bunu yapıyor mu ?
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
kanımca bir virüsten kaynaklanıyor usb yi pc ye taktığımda ışığı sürekli yanıyor ve pc tanıma ve çıakrılma sesleri geliyor fakat usb ye giremiyorum formatlamak gerek bence nasıl yapabilirim
-----------------------------flash diski tak pcyi yeniden başlat windows xp cd si ile windows kurar gibi flash diskin olduğu sürücüyü delete yap bilgisayarı yeniden başlat biçimlendirilmemiş bir flash diskin olacak sonra biçimlendir tammdır işlem. biraz meşakkaatli ama aklıma başka bir fonfoni qelmiyor şuan :D
-
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------yanlızca benim usb bütün bilgisayarlara yapıyor
-
asiminnesli bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------yanlızca benim usb bütün bilgisayarlara yapıyor
-----------------------------linux live cd ile bi hard format atmayı dene.
-
Merhaba;
Arkadaşlar Usb Çok Nadir Bi Bellek Oldugundan Dolayı Bu Tur Sorunları yarata bilir. Usb Tanınmıyorsa Muhtemelen Usb'ye Trojen gibi Vüris bulaşmatadir. Bunun İçin İçinde Önemli bilgi yoksa Biçimlendirmek lazım Tabi Onunda bilgisayarın Gormeme Lazım Siz bilgisayar gormuyor diyorsunuz Farklı bi pc de acmayı denediniz mı Yada Bilgisayar Goruyorsa Flash Bellek ustunu sağ tıklayarak biçimlendir diyerek alta 3 seçenek sunulacaktir en ust secenegi tıklayarak biçimlendir diyeceksiniz.. Windows Nt Hatası verirse ..
Başlat Çaliştir Cmd yazıp Enterleyın.
Örnek: E:\format Sanırım bu Olsa Gerek bunu deneyin Ve Usb'nız Vüristen kurtulmus Olur..
Not: Önemli bilgi varsa bi teknik uzmanın yanına goturmenızı tavsiye ederim..
SaygıLar..