Usb Uzatma Kablosu Ve Usb Repeater Kablosu
-
beyler 5 yada 10 metre usb uzatacam
veri kaybı yaşamamam lazım
araştırdım standart usb uzatma kablolarının dışında usb repeater kablosu varmış
kullanmış olan var mı aranızda bunları?
buda repeater linki
http://www.hepsiburada.com/digitus-usb-repeater-kablosu-5m-usb-20-da-70130-3/ProductDetails.aspx?productId=bs0219&categoryId=1250
-
bir de bu bağlaycağım cihazın 5 volta ihtiyacı varmış bunu da pc nin usbsinde alabiliyormuş
ama bu reperaterın özelliklerinde 100mA iletebilir ancak dior
elektronikten pek anlamam 100mA nedir ? benim 5 voltu karşılar mı ,karşılamıo sanırım?
bilen ayzsın da ben araştırım az.
-
usb uzatma da guc kaybi yasamazsin
-
demirci bunu yazdı:
-----------------------------
usb uzatma da guc kaybi yasamazsin
-----------------------------evet yukarda ilk mesajda "veri kaybı" demişim yanlış demişim alışkanlık işte
bana usb sadece güç için lazım
sıradan usb uzatma kablosuyla güç kaybı yaşamazsın mı diosun yani ?
-
sorun olmaz
-
ben de usb uzatma kablosu kullanıyorum ama hiç bi sorun yok. 2 tane 1.5 metrelik, 3 tane de 30 cm lik ucuca bağlı (:
-
hocam 3 mt den sonra usb uzatma kabloları cıvıtıyo genelde. genel yapılan bir hata da kasanın önündeji/yanındaki usb leri kullanmamaızdanda kaynaklanıyor. direk anakart üzerinden kullanırsan sanırım istediğin mesafede sadece güç içinse sorun teşkil edeceğini sanmıyorum.
-
anladım ağalar saolun deneycez bakalım..
-
Bende var aynı kablodan 4 tane reparator kablo birbirine bağlıyorum..Her bir kablo 5 metre ve uçlarında güçlendirici bir devre var..Ama şöyle ki senin usb 2.0 olan bağlantını usb 1.1 e düşürüyor..Yani hızdan bir nebze vazgeçmen gerekiyor..