Usb Vınn İçindekiler Dosyaları Nasıl Değiştirebilirim.
-

Elimde bundan var , içindeki exeyi değiştirip kendi exemi koymak istiyorum. Bunun ne gerekiyor ?
-
Flas belleklerın içinde programları vardır ve o programlara ve kendıne ayrılmış bölümlere partıtıon denir
Hanı 4gb ise 3.80 falan gözükür falan filan, Vındada aynı muhabbet var bildiğim kadarıyla veri koyamıyorsun,Düşünüyorum partıtıon silici windows programları mevcut acaba silmeyi denesen Vını bır flas halıen getirebilirmi ?
Ama sen exeyi değiştirmek istiyorsun bu durumdada veriler gidicektir ve değiştirmek olmıycaktır,
Ama bir wifi cihazı gibiyse flas'a çevirme olanagıda yoktur diye düşünüyorum çünkü içerisinde depolama yerine çalışan bir sistem mevcuttur diye düşünüyorum düşünüyorumda düşünüyorum bilgim dogrultusunda bir kaç şey söledim hocam belkı içinden birkaç birşeyi kenara çekebilirsin,
Dogruları zaten murıdler sölerler
-
uğraşmıştım ama becerememiştim zamanında, takip.
-
içindeki dosyaları kopyalabiliyorsan eger
masaüstüne kopyala sonra
sonra gparted ile bunun içindekiler silersin yada partition magic de olur ikiside işe yarar
sonra masaüstündeki klasöre kendi exe ni koyarsın olur biter diye düşünyorm merk ettim mantık yaptık belkim olur