Usb Yazma Koruması
-
Usb'yi biçimlendirirken yazma korumalı diye hata veriyor.Regeditten "WriteProtection" değerini 0 yaptım olmadı . Programlar kullanıyorum Yazma koruması yok dediği halde flash'ı biçimlendiremiyorum.
Yardım edermisiniz.
-

şöyle bir kilit olabilir mi usb üzerinde_? ya da silicon power formatter programını deneyebilirsin. googledan bakıp yazdım ben de ama benzer bi durumla karşılaşmıştım hatırlamıyorum şu an
-
windows da admin kullanıcı olarak denermisin?
-
Adminstrator olarak denedim olmadı . silicon power formatter 'da "device not found" diye hata veriyor.
Bu arada usb SandDisk . SandDisk format programı ilede denedim yazma korumalı diyor yine
furkan425 tarafından 20/Ara/15 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Büyük ihtimalle flash bozulmuştur.
-
Eğer usbden birşey silemiyorsan USB bellek bozulmuştur. Zaten USBnin bozulup bozulmadığını başka bilgisayarda deneyerekte anlayabilirsin. Bilgisayara bağladığında g: sürücü adını aldı diyelim CMD'yi aç format g: yaz dene bakalım..
-
birtane bios pili bulup artı ve eksi uçlarını flaşın 4 tane ucuna karışık bir şekilde değidirip tekrar dene hocam.
tabi o pile kablo bantlaman lazım . biraz uğraştırır ama sonuç alma şansın var.
-
az önce aynı durumdaki bir flashı kurtardım hocam. yerse çeşitli yollar var. usb flash marka model?
izmirde isen yardımcı olayım. yada team ile bağlanıp, imkan doğrultusunda bakmaya çalışayım