folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder USB"Lerin Hiç Biri Çalışmıyor

USB"Lerin Hiç Biri Çalışmıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    yeni aldığım 500gb lik lacie marka masaüstü usb hddyi bilgisayarımda işime geldikçe açıyor işime gelmedikçe fişinden çıkartıyordum. lakin bir ara bilinmeyen usb gibi bir hata aldım ondan sonra hiç bir usb aygıtını(flash bellek, mouse, klavye ) görmez oldu. kart okuyucunun ışığı yanıyor çalışmıyor.format, sürücü güncelleştirmeleri, bağlantı kabloları teker teker takılıp yeniden takılması gibi yöntemler denenmiş hala usbler çalışmamakta ısrar ediyor. bunun bir çözümü var mı? anakart asus M2NPV-MX.8 tane port var  ve hepsi çalışmıyor.

boş
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

1-anakartın driver larını bi daha kurayı dene belki problem düzelebilr

2-kötü bi formata bakar

3-donanımsal bişe değildir bence yazılımsaldır ama çok sıkıntı yaratcak bişeyede benzemiyo aslına bakarsan :)

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek
    hacı sakın donanımda arıza vardır deyip usb-analkart bağlantılarıyla oynama(bilmiyosan). ben buna benzer kötü bi tecrübe yaşadım o yüzden ters bağlarsın farkedemezsin yanık kokusu hissetme usb lerinde aksi halde beklenmedik zararlarla karşılaşırsın ..bunu hatırlatayım dedim..

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Bios ayaryarında bir problem oluşmuş olabilir

Biosda USB enabled disabled ayarı vardır orayı enebled yap save § exit yap düzelebilir

Makina açılmadan resetlenmişse bios default ayarlarına dönebiliyor... 

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esquire
    Esquire's avatar
    Erkek
    arkadaşlar cevaplar için teşekkurler ama problem hala çözülmedi.

boş
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emuxa
    emuxa's avatar
    Erkek
    dostum sana şöyle yardımcı olmaya çalışayım sanırım senin hdd te çift usb girişi var degilmi bunların 2 sini de tak ondan sonra yeni donanım tarat eger ki görmezse ozaman tekılı olan usb leri nde birşeylik var benim flash disk te de aynı problem var notebooklarda problem yaratıyor arada okuyor arada okumuyor yerinden az oynatınca okuyor bence aldıgın yere götür derdini anlat ama götürmeden önce başka bir pc de dene eger onda problem vermezse sende birşey var demek :) umarım yardımcı olmuşumdur

01100101 01101101 01110101 01111000 01100001
Toplam Hit: 2313 Toplam Mesaj: 6