Ushanka Alacağım Yer Bilen?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabayın gençler.

Malumunuz kış geldi gelecek. Görünümü çok hoşuma gittiği ve işlevsel olduğu için ushanka (Rus Kalpağı olarak da bilinir) almak istiyorum. Araştırmalarıma göre İstanbul- Eminönünde mevcutmuş. Orjinalini bulmamız zor olabilir belki ama iş görür bir ushanka bulabilir miyim? İnternette ki ilanlarda çok kıytırık ushankalara çok paralar isteniyor. u235'di sanırım (yanlış yazdıysam affola) Ukrayna'da yaşıyordu. Temin edip yollayabilir belki. 

Bulan eden varsa fiyat bilgisini versin, parayı havale edeyim.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Bende gerçek sovyet ushankası var.Satan yerler falanda varda eğer kaldığın yerde bulamazsan çok istiyorsan burdan getiririm bir tane.

NOT:u235 belki temin edip yollayabilir diye konuya yazacağına bana yazsaydın ya hocam : ))

u235 tarafından 13/Kas/14 16:31 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Bende gerçek sovyet ushankası var.Satan yerler falanda varda eğer kaldığın yerde bulamazsan çok istiyorsan burdan getiririm bir tane.

NOT:u235 belki temin edip yollayabilir diye konuya yazacağına bana yazsaydın ya hocam : ))

Hocam kaldığın yerde varsa, bana hesap numarası ver; cumartesi parayı transfer ederim sana. Sende alıp yollarsın. Türkiye'de de satan var ama Ukrayna, Rusya'da ki gibi sağlam olmadığını duydum. 

Ukraynada fiyatları nedir

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı
    u235 bunu yazdı

Hocam kaldığın yerde varsa, bana hesap numarası ver; cumartesi parayı transfer ederim sana. Sende alıp yollarsın. Türkiye'de de satan var ama Ukrayna, Rusya'da ki gibi sağlam olmadığını duydum. 

Ukraynada fiyatları nedir

ben 4 sene önce almıştım şimdi satıyorlar mıdır yada fiyatlar aynı mıdır bilgim yok.Bide ben sadece yazları geliyorum Türkiyeye yani bu kış giyemezsin getirsem.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

u235 bunu yazdı
    ben 4 sene önce almıştım şimdi satıyorlar mıdır yada fiyatlar aynı mıdır bilgim yok.Bide ben sadece yazları geliyorum Türkiyeye yani bu kış giyemezsin getirsem.

Hocam zaten sen fiyatını öğren, ben cumartesi Western union ile filan sana yollarım. Sende bulduğun kargo şirketiyle Kars'a yollarsın...

Toplam Hit: 638 Toplam Mesaj: 5