Üst Kat İle Kablo Çekicez Yardım..
-
Hojalar üst kat ile net çekmeyi düşünüyoruz. AİRTİES RT-104 Modem kullanıyorum modemin üstüne bi ethernet girişi ve usb girişi var nasıl yapıcaz arkadaşlar ? ben usb ile bağlansam üst kat ethernet portuyla bağlansa olur mu ? kabloları bağladık diyelim üst kat pc'sine herhangi bişey yüklememiz gerekiyo mu 192.168.x.x adresinden bişey yapmamız gerekiyo mu ? Şimdiden Teşekkürler..
-
kabloyu çekin. o porta bi tane switch bağlayın. switch den çekin interneti. ordan interneti çoğaltırsınız. interneti usb den kullanmak pek sağlıklı değil. hiç bişey yüklemenize de gerek yok. ethernet portuna taktığınız anda internete bağlanır.
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
kabloyu çekin. o porta bi tane switch bağlayın. switch den çekin interneti. ordan interneti çoğaltırsınız. interneti usb den kullanmak pek sağlıklı değil. hiç bişey yüklemenize de gerek yok. ethernet portuna taktığınız anda internete bağlanır.
-----------------------------ethernet portu ile uğraşacağınıza gidin ikinci el bi modem alın, 4 portlu bişey.. emin ol daha sağlıklı olacaktır ve dağıtıcıya vereceğiniz para ile ikinci el bi modem alabilirsiniz,
-
hocam sağlıklı olacağını sanmıyorum yani onun yerine kablosuz modem kullanmanızı öneirrim.. Sanırım modemi internet sağlayıcısından aldınız yani değiştirme gibi iht var diye düşünüyorum üstüne para vererek kablosuz modem alabilirsiniz sanırım..
-
nasııl bişi yüklemene gerek yok. usb den internet kullanan driver yüklemek zorunda modemin driverini.