folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Üst Kat İle Kablo Çekicez Yardım..

Üst Kat İle Kablo Çekicez Yardım..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Le6aL
    Le6aL's avatar
    Erkek
    Hojalar üst kat ile net çekmeyi düşünüyoruz. AİRTİES RT-104 Modem kullanıyorum modemin üstüne bi ethernet girişi ve usb girişi var nasıl yapıcaz arkadaşlar ? ben usb ile bağlansam üst kat ethernet portuyla bağlansa olur mu ? kabloları bağladık diyelim üst kat pc'sine herhangi bişey yüklememiz gerekiyo mu 192.168.x.x adresinden bişey yapmamız gerekiyo mu ? Şimdiden Teşekkürler..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

kabloyu çekin. o porta bi tane switch bağlayın. switch den çekin interneti. ordan interneti çoğaltırsınız. interneti usb den kullanmak pek sağlıklı değil. hiç bişey yüklemenize de gerek yok. ethernet portuna taktığınız anda internete bağlanır.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

kabloyu çekin. o porta bi tane switch bağlayın. switch den çekin interneti. ordan interneti çoğaltırsınız. interneti usb den kullanmak pek sağlıklı değil. hiç bişey yüklemenize de gerek yok. ethernet portuna taktığınız anda internete bağlanır.

-----------------------------

ethernet portu ile uğraşacağınıza gidin ikinci el bi modem alın, 4 portlu bişey.. emin ol daha sağlıklı olacaktır ve dağıtıcıya vereceğiniz para ile ikinci el bi modem alabilirsiniz,

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ndmylmz
    ndmylmz's avatar
    Erkek

hocam sağlıklı olacağını sanmıyorum yani onun yerine kablosuz modem kullanmanızı öneirrim.. Sanırım modemi internet sağlayıcısından aldınız yani değiştirme gibi iht var diye düşünüyorum üstüne para vererek kablosuz modem alabilirsiniz sanırım..

Sistemi de kapattım ama PHP konusunda hala yardımcı olurum // Boş gezenin boş kalfası - Öğrenci - YTÜ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

nasııl bişi yüklemene gerek yok. usb den internet kullanan driver yüklemek zorunda modemin driverini.

Toplam Hit: 924 Toplam Mesaj: 5