Üstad Sazı Ağlatıyor...
-
yeah gençler, bu vidyodaki yüce kişiliğin çok koyu bir fanı olduğumu çoğu kişi bilir...
demin rastgele youtube da gezerken buldum; paylaşmak istedim...
ağlatıyor bea :W
http://www.youtube.com/watch?v=kdorEK2OoQQ&feature=related
not: yok bağlama, yok saz, yok akordiyon vb. triplerine girmezseniz sevinirim :W
-
herzamankigibi sazı konuşturmuş
-
Hastayım hastasıyım ölene kadar da bıkmam bu adamdan. 8 yaşındaki çocuğa (ben) hangi arabesk sanatçısı kendini sevdirebilir. 12 sene olmuş babayla tanışalı.
Video için teşekkür ederim.
-
duruşuyla, konuşmasıyla hedeleriyle gerçekten çok karizma adam ama hea :W
hem sempatikte, mütevazi de çok asil mına kii :W
kimler kaldı lan bu kalitede harbiden müzik yapan...
millet şebek olmuş...
bu yüce şahsiyetin yaptığı müziği kategorilendirmek yanlış olur diye düşünüyorum şahsımca :W
-
Aslında bende yazdıktan sonra pişman oldum. Sadece arabesk değil ama Türkiye'ye arabeski getiren adamdır yani. Her türlü müzik aletini çalar söyler. Müzisyen adam ya karı düdüklemek için sanatçı değil. Yemin ederim böyle adam zor gelir bir daha. Her yönüyle örnek alınılacak büyük kişilik.
Wikipedia'dan bakarsanız ne kadar büyük bir kişilik olduğunun kanıtını da görürsünüz. Yaklaşık 200 milyon tiraj demek ekmek yerine albüm almak demek gibi bir şey. Kolay bir şey değil. Kasedim 2 milyon sattı diye sevinenler utansın.
-
Saz Ağladı Be :)
-
Nivea,Avon,Orflime Orhan Baba'yı incelemeli..Adam yaşlanmıyor,kesin anti-aging kreminin hasını buldu,paylaşmıyor
-
ben ki hayran kitlesi olan birisi olarak orhan baba nın hayranıyım varın siz düşünün :P
Ama arkadaş yok bu adam gibi saz çalan. Hele bi tane vardı bulabilirsem siz onu dinleyin :W