Üstadlar Durum Çok Karışık Deil Ama Olmuyo 1 Kod Tasarımı Bozuyo Java-Script Olayı
-
arkadaşlar kendime güzel bi tasarım yaptım... Çok da hoşuma gitti sonra ..
Kendi tasarımımda en üstde bulunun bölümün kodları şu arkadaşlar...
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML>
<HEAD>sonra bulduğum java scriptin kodlarını sitenin gerekli yerine ekliyorum bu java script yukarıdan aşşa açılan bi java script çok da güzel o yüzden kasıyorum
bu şekilde javayı eklediğimde modzillada sorunsuz olarak açılıyo
ancak internet explorarda java scriptin bir menüsü üstüne bir defa gelince sonra bütün menüler açılıyo kapanıyo ve durmuyo sürekli öle oluyolar
burdada tasarım bozulmuyo ...
--------------------------------------------------------------------------------------
internet explorar öyle yapıyo diye bende gittim javanın en üsteki kodlarını aldım kendi tasarımımkiyle değiştirdimyani şu kodları
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 4.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html>
<head>bunu sayfann en üstüne alıyorum sonra javayı yine yerleştiriyorum
modzillada problem yok her şey normal tasarımda normal javanın çalışmasıda...
Ancak İnternet explorarda bu sefer açtığımda Java normal çalışıyo mauseyi üstüne getiriyom açılıyo kapanıyo öle oynayıp durmuyo ancak
sağ sol tarafdan tabloların ve hücrelerin bir kısmında kaymalar meydana geliyo..
sizce nasıl çözebilirim başka java bulun demeyin ne olur çunkü hatim ettim dün çok yakıştı siteye çok tatlı durdu ama tasarımıda bozmaması lazım...
Yardımlarınızı bekliyorumm...
yada en üste yerleştireceğim bi kod söyleyin dun 3 saat uğraştım her yolu denedim...
2 saat sonra yine online olacağım
o zaman kontrol edeceğim cevaplarınızı trip atmayın okonuyu açtı gitti diye :)
her şey için sağolun ...
-
Doctype ı tamamen sil bi hocam...
Sorunun javascriptinden kaynaklanıyor olması lazım, acılıp acılıp kapanıyor demişsin çünkü...
Örneği upload etsen yardımcı olunur illaki...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Doctype ı tamamen sil bi hocam...
Sorunun javascriptinden kaynaklanıyor olması lazım, acılıp acılıp kapanıyor demişsin çünkü...
Örneği upload etsen yardımcı olunur illaki...
-----------------------------hocam sözüne inanıyorum sana güveniyorum upload ediyorum tasarımı içine paint ilede menünün gelmesi gereken yeri yazacağım....
kaldırıncada olmuyo buarada gönderiyorum birazdan
buraya yardımlarınız önemli çok güzel bi proje olacak çünkü piyasada var ama bi kaç tane çok sağol..
-
Arkadaşlar içine java scripti de koydum yaptığım tasarımıda koydum....
Html üzerinde java scriptin gelmesi gerektiği yeride koydum... BEn yaptım ama üst tarafdaki açıklamaları
okursanız anlayacaksınızki internet explorarda her şekilde sorun veriyo ya tasarımda sorun çıkıyo yada
java scripti aşşa bi açılıyo sonra durmuyo sürekli oynuyo
sizden ricam entegre edip verirmisiniz.
Rene Senden bekliyorum yapabilirsen en azından çok mutlu olacağım... İnan dün 3 saat uğraştım yok olmuo ....
Belki kodlarda oynamalar yapılması gerekiyodur...
Düzgün bi şekilde i.e de çalış hale gelsin başka bir şey sitemiyorum...
linki sildm
-
yaa sen msne gelsene yaptım ben diyorum düzelttim
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Geldim yok olmamış yavru Sen tasarımı değiştirmişsin :)
-
Zxone bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------Geldim yok olmamış yavru Sen tasarımı değiştirmişsin :)
dün bana yolladığın oydu oglum -
tamam sağolun arkadaşlar yptı cosmic