folder Tahribat.com Forumları
linefolder Microsoft Windows Ailesi İşletim Sistemleri
linefolder Ustalar Windows Güncelleştirme Yüklerken Modemi Kapattım . Güncelleştirmeleri Toplu Olarak Silmek İs

Ustalar Windows Güncelleştirme Yüklerken Modemi Kapattım . Güncelleştirmeleri Toplu Olarak Silmek İs

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

Ustalar windows güncelleştirme yüklerken modemi kapattım . Güncelleştirmeleri toplu olarak silmek istiyorum .

bunu nasıl yapabilirim hocalar .internettten baktım ama . 180 kb lık exe dosyaları felan gördüm . gözüme pek düzgün gelmedi dosyalar . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

denetim masasında sistem güvenlikten windows update menüsü altında yüklü güncellemeleri görüntüle var  bak oradan komple secip kaldır seçeneği var. Bulamazsan ss atarım

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Başıkta karakter sınırlaması mı var acaba cümle sığmamış oraya. Yönetim bu konuya el atsa iyi olur. İnsanlar başlığa "Ustalar Windows Güncelleştirme Yüklerken Modemi Kapattım . Güncelleştirmeleri Toplu Olarak Silmek Istiyorum"  yazamayacaklar mı?

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek

Konuyu direk başlığa yazsaydınız, bizde profilinize yorum olarak cevap verirdik :)

Branimir tarafından 05/Şub/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 794 Toplam Mesaj: 4