Üşüyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mektepli
    mektepli's avatar
    Erkek

Üşüyorum.

En tatlı hatıralarında yalanların ve kızıl gerçeklerin gölgesinde hayatın, iliklerime kadar donmuşum. Kıpırdayamayan ellerim, görmeyen gözlerimle bekliyorum baharı. Sönmeyen umutlar engel beyazların karartısına. Bir gül yaprağı kadar mahzun yüreğim, koparılmışçasına. Koklanmamış. Hatta belki de koklatılmamış.

Dinmek bilmeyen fırtına müttefik acılarıma. Parçalanmış iyiliklerin kalıntısını süpürüyor şu rüzgar. Şu gök kubbe örtüyor aydınlığımı. İşte şu okyanus boğuyor beni. Ya şu dağlar? Eziyor beni yalnızlığımda. Kuşlar  ürkütüyor beni mutluluklarıyla. Çiçeklerden solmuş yüzüm. Bir de ben… Üşüyorum…

Üşüyorum, çünkü ben… Sıcacık nedir bilmiyorum. Terden ıslanmayı, yaşlarla donanmayı bilmiyorum. Çünkü o kadar iyi ki hayat!.. Hayat o kadar iyi ki!.. Saplanan hançerlerin ıslaklığı kayboluyor karanlıkta. Damlayan kanımla yeşeriyor mutluluğum. Bunu istiyor hayat. Üşüyorum ve ben. Hayatın kollarında…

Sisler ardında saklı işte mutluluk. Görmeyen gözler işitmeyen kulaklar hissetmeyen duygularla çıkmışım mutluluk avına. Yem ediyorum kendimi. Bulacak gibi beni. Belki de hayır. Hatıralarda belki… Belki de hiç… Mutluluk yok ki!..

We can be more, we can be much more.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

efsane geri dönmüş yalnız ben eski ben değilim

hiç bi mana bulamıyorum yazılarda sanırım unuttum

yaşasın lan :D

edit:

buraya yazıyla ilgili yorum yapmam gerekirdi :S

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
Toplam Hit: 746 Toplam Mesaj: 2