folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Utorrent 3.0 Nasıl Türkçeleşti Re Bilirim

Utorrent 3.0 Nasıl Türkçeleşti Re Bilirim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar utorrent 3.0 kullanıyorum programı türkçeleştirmek için ek dil paketini indirdim onuda %AppData%\uTorrent dizini içine kopyaladım ama dil seçeneklerinde tüm diller var bir türkçe yok ne yaptıysam türkçeleştiremedim,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

programın yüklü oldugu yere atman gereklide hocam , utorrent belkide dil gerektirmeyen nadir programlardan ekle indirsin :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Orayada atıyorum ama kendiliğinden siliniyor ayrıca web sitesinde %AppData%\uTorrent dizinini atınız diyor,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Renard
    Renard's avatar
    Erkek

utorrent kurunca kendi kendine türkçe olmuyormuydu hacı :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Yok arkadaş benimkisi olmuyor, :) hatta türkçe bile olmuyor sinir etti beni inat ettim bende,

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZINDIK
    ZINDIK's avatar
    Erkek

%

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Utorrentin yeni versiyonunda birsürü yeni ingilizce kelime olduğu ve bunları çeviren adamın inaktif olmasında dolayı, türkçe çeviri yüzdesi %80 in altına düşmüş bundan dolayı da dil paketine dahil edilmemiş.Üşenmesem ben çeviriye başlarım ama kendim anladığım için problem olmuyor :D.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Toplam Hit: 1193 Toplam Mesaj: 7