Utorrent Hız Sorunsalı
-
program ön planda iken normal olarak 700 800 kbps ile download yaparken programı geri plana düşürdüğümde hız otomatik olarak 100 - 200 kbps arasına düşüyor. tekrar ön plana alınca hız otomatik olarak yükseliyor tekrar. normal bir sey mi bu ?
-
anormal bir şey olsa gerek bende kullanıyorum ama öyle bir şeye rastlamadım
-
görev yöneticisinden sistem önceliğini yüksek ver.
sisteminde büyük hafıza problemi var.
-
şuan aklıma geldi sistem önceliğini yükselttim. Emrow nasıl bir hafıza problemi ram olarak mı?
-
Sag tikla, bandwith genisligi ile alakali bir sey var, orayi yuksek yap. diger programlardan nete baglanmakta zorlanirsin ama hizlica indirir.
-
x3uqm4 bunu yazdı:
-----------------------------
Sag tikla, bandwith genisligi ile alakali bir sey var, orayi yuksek yap. diger programlardan nete baglanmakta zorlanirsin ama hizlica indirir.
-----------------------------yok hocam bandwith ayarları en yüksekteyken bile aynı sorun ortaya çıkıyor :/
-
Aynı anda başka bir işlem yaparsa düşmesi doğaldır ki 1.8.4 ya da 1.8.5 versiyonlarını kullanmanı öneririm.
-
Caliber bunu yazdı:
Aynı anda başka bir işlem yaparsa düşmesi doğaldır ki 1.8.4 ya da 1.8.5 versiyonlarını kullanmanı öneririm.
-----------------------------2.04 kullanıyorum hocam :S
-
sLeymN bunu yazdı:
Caliber bunu yazdı:
-----------------------------2.04 kullanıyorum hocam :S
-----------------------------Ben de güncelleme var yapalım mı müdür uyarısını aldığım zaman güncelle aga dedim sonra download a başladım ve bakıyorum hız geçmiyorum 50'yi. Dedim nette sorun vardır ama diğer indirmelerimde sorun yoktu. Direkt sildim ve 1.8.4 kurdum ve son sürat. :) Yani ben 2.x sürümlerinde hep sorun ile karşılaştım o yüzden 1.8.x ler ile idare ediyorum sen de dene bi istersen.