Utorrent Hız Sorunsalı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

program ön planda iken normal olarak 700 800 kbps ile download yaparken programı geri plana düşürdüğümde hız otomatik olarak 100 - 200 kbps arasına düşüyor. tekrar ön plana alınca hız otomatik olarak yükseliyor tekrar. normal bir sey mi bu ?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hypnot1c
    hypnot1c's avatar
    Erkek

anormal bir şey olsa gerek bende kullanıyorum ama öyle bir şeye rastlamadım

Nerde o eski minecraftçılar. Unutulmadın X3uqM4 - Tahribatın yanlışlıkla banlanmış en bahtsız müridi. Böyle bir şans nasıl olabilir ? Banlanmış bir üyenin login olmaya çalıştığındaki IP sini sen kalk 1 gün sonra tahribata girerken nasıl denk geldiyse onun IP siyle gir. Bunu bir admin görsün fark etsin ve AB ban ı al şaka gibi :|
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

görev yöneticisinden sistem önceliğini yüksek ver.

sisteminde büyük hafıza problemi var.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

şuan aklıma geldi sistem önceliğini yükselttim. Emrow nasıl bir hafıza problemi ram olarak mı?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek
    Sag tikla, bandwith genisligi ile alakali bir sey var, orayi yuksek yap. diger programlardan nete baglanmakta zorlanirsin ama hizlica indirir.

=)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

x3uqm4 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Sag tikla, bandwith genisligi ile alakali bir sey var, orayi yuksek yap. diger programlardan nete baglanmakta zorlanirsin ama hizlica indirir.

yok hocam bandwith ayarları en yüksekteyken bile aynı sorun ortaya çıkıyor :/

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Aynı anda başka bir işlem yaparsa düşmesi doğaldır ki 1.8.4 ya da 1.8.5 versiyonlarını kullanmanı öneririm.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Caliber bunu yazdı:

Aynı anda başka bir işlem yaparsa düşmesi doğaldır ki 1.8.4 ya da 1.8.5 versiyonlarını kullanmanı öneririm.

2.04 kullanıyorum hocam :S

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

sLeymN bunu yazdı:

Caliber bunu yazdı:

2.04 kullanıyorum hocam :S

Ben de güncelleme var yapalım mı müdür uyarısını aldığım zaman güncelle aga dedim sonra download a başladım ve bakıyorum hız geçmiyorum 50'yi. Dedim nette sorun vardır ama diğer indirmelerimde sorun yoktu. Direkt sildim ve 1.8.4 kurdum ve son sürat. :) Yani ben 2.x sürümlerinde hep sorun ile karşılaştım o yüzden 1.8.x ler ile idare ediyorum sen de dene bi istersen.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
Toplam Hit: 1027 Toplam Mesaj: 9