Utorrent Remote (Cep Telefonunuzdan Torrenti Kullanın)
-

µTorrent Remote, internet erişimi olan herhangi bir yerden cep telefonunuz ile bilgisayarınıza bağlanarak µTorrent istemciniz de Torrent dosyası ekleme, durdurma, silme gibi bir çok işlemi yapabilirsiniz.

Android 2.1 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlar ile iOS işletim sistemine sahip iPhone, iPad için µTorrent Remote uygulamasını kulanabilmek için https://web.utorrent.com/ adresinden µTorrent 3.0 istemcinizi ilk olarak bilgisayarınıza kurup daha sonra aynı adrese telefonunuzdan hesap açıp, giriş yaparak kullanmaya başlayabilirsiniz.
alıntıdır.
programı denedim. özellikle benim gibi interneti yavaş arkadaşlar için güzel bir program. evde bilgisayar açık dururken siz herhangi bir yerde dosyanız indi mi inmedi mi görebiliyorsunuz. bi de bilgisayarı kapat gibi fonksiyon olsaymış süper olacakmış. -
ilginç konuya girerken hata veriyor, utorrent yazınca linki girebiliyor
-
Başlık rüküş...
-
evet özel karakter kullanınca öyle oluyor reneye pm attım daha okumadı
-
aha tbtde bug mı yakaladık?
µ yazınca girmiyor u yazınca giriyor :D
öyle değilse garanti güvnenlik önlemiidir :P -
düzenledim.
rene yoksa ben varım :D -
forumda görmüştüm. bi arkadaş anlatmıştı adım adım nasıl yapıldığını. güzel bi uygulama. fekat bendeki telefon nokia 1110i :D sanırım android yükleyemem telefona. üzüldüm lan şimdi :D
-
beyler rica etsem android apk sini indirip uplayabilirmisiniz benim cihaz markete erişimi kapalı da.
-
ulan nokia ya cıkmaz böle şeyler amk