Utorrent Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

sorun nerden kaynaklanıyor bilen biri yardım edebilir mi? daha önce böyle değildi tak die indiriyodu ama şimdi yerde sürünüyor anlamadım gitti :S

u

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

port değiştir , yada modem ayarlarından portları aç 

383Ads_z.png%20%28587×471%29

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

rasgele port secenegi acık olamsına rağmen böyle ve ellede değişik port numarı girdim değişen bişi yok sabit port numarası mı var?

* Bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik .. Hayatla erken seviştik üstümüze kaldı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

q3zqin bunu yazdı:
    -----------------------------

rasgele port secenegi acık olamsına rağmen böyle ve ellede değişik port numarı girdim değişen bişi yok sabit port numarası mı var?

-----------------------------

antiler kapatıo olmasın ? anti virüs kullanmıyorum 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Modeminden port açtınmı.Açmadıysan normal

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

hocam ortak ve eş durumu sıfır.indirememen normal 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

zamunda.net üyeliğin yoksa ayıp ediyosun

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zoomX
    zoomX's avatar
    Erkek

dosyayi hangi siteden cektin,eger üyelik gerektirmeyen sitelerden cektiysen seedler ve leechler olsa bile indirme yapmiyor yada cok yavas olabiliyor.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q3zqin
    q3zqin's avatar
    Erkek

üyelik var torrenti pc indirdim utorrente yükledim admin sifresini unutmusum modemi resetledim tekrardan port actım tcp adresini ip ve dns leri sabit yaptım nod 32 den de izin verdim ama hala 200 mbs civarında indirme yapmaya basladı sımdı 250 in üstüne cıkmadı uykum geldi gakliba nod32 de bi ipnelik var çözemedim işi neyse yarın aksam sakin kafayla bakcam artık uykum geldi tesekkürler.

Toplam Hit: 1107 Toplam Mesaj: 9