Utorrent Ve Skype'ın Açılışta Açılması Hakkında
-
Windows 8 kullanıyorum.Ayrıca evdeki bilgisayarda Windows Xp var.Bilgisayar açılışında Skype ve Utorrent direk Başlat çubuğunun yanında açılıyor.Windows Xp'de ise bilgisayar açılır açılmaz ikiside arkaplanda açılıyor yani açık oldukları belli olmuyor.Şimdi ben Xp'deki gibi olsun istiyorum Win 8'de.Bunun ayarı falan var mı ?
-
Başlat-Çalıştır-msconfig-sistem yapılandırması-başlangıç yerindeki işaretli kutucuğu kaldırarak.
-
skype ta oturum aç seçeneklere gel açılışta programın açılmasını iptal et.. utorrent için ise programın içerisinden seçeneklere gel.. windows açılışında otomatik olarak açıl seçeneğini boş bırak oldu bitti
-
Yok hocam benim dediğimi anlamadınız.Ben çalışsın istiyorum fakat arkaplanda açılsın.Çalıştığı belli olmasın.Windows Xp kullananlar beni anlayacaktır.
-
tekrar kurulum yaparsan win 8 de de aynı muhabbet olacak arka planda çalışacak musti.
-
Maldonado bunu yazdı
Başlat-Çalıştır-msconfig-sistem yapılandırması-başlangıç yerindeki işaretli kutucuğu kaldırarak.
Benim de aradığım bi mevzuydu iyi oldu.. Sağolasın..
-
win 8 kullanmadım ama win 7 de birşeyler yapmış hatırladığım kadarıyla şöyleydi
programın kısa yoluna sağtık- özellikler- uyumluluktan win xp yi seçiyorsun tamam deyip istenilen sonuca ulaşıyordun :)
deneyin bi sanırsam böyle idi
windows live messenger için kullanmıştım sanırsam