folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Utorrent Ve Skype'ın Açılışta Açılması Hakkında

Utorrent Ve Skype'ın Açılışta Açılması Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Windows 8 kullanıyorum.Ayrıca evdeki bilgisayarda Windows Xp var.Bilgisayar açılışında Skype ve Utorrent direk Başlat çubuğunun yanında açılıyor.Windows Xp'de ise bilgisayar açılır açılmaz ikiside arkaplanda açılıyor yani açık oldukları belli olmuyor.Şimdi ben Xp'deki gibi olsun istiyorum Win 8'de.Bunun ayarı falan var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Başlat-Çalıştır-msconfig-sistem yapılandırması-başlangıç yerindeki işaretli kutucuğu kaldırarak.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

skype ta oturum aç seçeneklere gel açılışta programın açılmasını iptal et.. utorrent için ise programın içerisinden seçeneklere gel.. windows açılışında otomatik olarak açıl seçeneğini boş bırak oldu bitti

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Yok hocam benim dediğimi anlamadınız.Ben çalışsın istiyorum fakat arkaplanda açılsın.Çalıştığı belli olmasın.Windows Xp kullananlar beni anlayacaktır.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

tekrar kurulum yaparsan win 8 de de aynı muhabbet olacak arka planda çalışacak musti.

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    Maldonado bunu yazdı

Başlat-Çalıştır-msconfig-sistem yapılandırması-başlangıç yerindeki işaretli kutucuğu kaldırarak.

Benim de aradığım bi mevzuydu iyi oldu.. Sağolasın..

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eyuperol
    eyuperol's avatar
    Erkek

win 8 kullanmadım ama win 7 de birşeyler yapmış hatırladığım kadarıyla şöyleydi

programın kısa yoluna sağtık- özellikler- uyumluluktan win xp yi seçiyorsun tamam deyip istenilen  sonuca  ulaşıyordun :) 

deneyin bi sanırsam böyle idi

windows live messenger için kullanmıştım sanırsam

İnsanları ( küçük-büyük, yaşlı-genç, tanıdık-tanımadık, eşdost-sevgili vs vs ) sevin, saygınızı gösterin ama kesinlikle insanlara acımayın. Çünkü acıdığınız anda acınacak duruma düşüyorsunuz
Toplam Hit: 1601 Toplam Mesaj: 7