folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uydu Alacam Yardım Lütfen Acil

Uydu Alacam Yardım Lütfen Acil

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertan_06
    sertan_06's avatar
    Erkek
    kardeşler simdi uydu alacam ama bazı aldığım duyumlara göre fat nac diye bi cinslikler var bi yardımcı olurmusunuz

spor akademisi hazırlık kurslarımız ankarada açılmıştır.tbt dekilere duyurulur.firtina_kickbox@hotmail.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doktordanger
    doktordanger's avatar
    Erkek
    üstadım ben uydudAN anlamam ama dsmat iyiymiş

Yeni wep sitem www.bilisimbilim.com inş reklama girmez::).Yaw reklamsa söyleyin kaldırız. her türlü haberi bulabilirsiniz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SOnucta D smartında reseverına para vericen oo bi ton iş en iyisi kardes 250 milyonun varsa Goldmaster 8700 Alıcaksın cift uydulu sonra catir catir izliycen ne kadar kanal varsa ben daha taktıralı 1 hafta oldu hiç bir sorun cıkartmadı artı bir sürü yazılım atip şifreli mutlivizyonu alayını kırıyor goldmasterin bir sürü modeli var bir modelde karar kıl onu taktır ankara koyna sokakta goldmasterin bayisi var adam bana iki resever gösterdi birsii dandik bisi diğeride bu 8700 280 dedi pahalı dedi sonra baska bir yerden anlastık adam a söyledim bak bu modeli bu kadar a yapiyor diye modelin özelliği ne dedim bu 8700 u kutunun üstüne yazıyorlarmısta işte gelince karıstırmamak içinmiş amg cocuğu beni kekliycek Dediğim gibi En sağlamı su anda goldmaster artı bu 8700 modelinde yazılım koruması var bi ton zerzewat var daha ben çözemedim ama GOldmaster al derim

Angaralıyız Laa....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustang1
    mustang1's avatar
    Erkek
    dostum goldmasterdan başka uydu alma bence en kullanışlısı ve en iyisi modelleri deişir bakıcan kartlı kartsız isteğine göre alıcan bende sat 5500 fta modeli var çok memnunum senin kararına kalmış bişey hadei iyi uydu almalar :)....

UmUt Bu ToPrAkLaRdAn GiDeLi ÇoK OlDu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

uydumu :D aga alıp napcan :S n.geograpich yok discovery'i arada şifreye giriyo...fox artık premiyer lig maçlarını şifrelicek...

lig maçı yok o yok bu yok napcan :S al d-smart bak rahatına keyfine...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek
    D-Smart al eğer söyledikleri gibi ise ekstradan kanalları ve uefa maçlarını vs. izleyebilirsin eğer bu bir kandırmaca ise de kii bu kötü ihtimal o zaman yine izlersin normal klasik kanalları yani d-smart iyidir ; Git Next in Receiver ını al sanırım D-Smart a da uyumlu ayrıca Ülkede satılan en iyi Receiver ..

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    Hacı ben bu işlerin içindeyim.alacaksan D-smart falan aliyim deme(illa maç izlicem demiyorsan).Sakın sakın arçelik - beko-vestel sunny tarzı ürünleri de alma.uyduda benim için önemli olan hızlı olması ve tanınmış marka olması.bana soracak olursan uyducuları gez dolaş parana uygun cart girişli bir GOLDMASTER al derim.eğer uygun görmezsen NETA al derim.iki markada baba cihaz.tabi bunlar bizim kullandıklarımız standart cihazlar.bu cihazların bazı markaları var görüntüyü aynen kayda alıyor saklıyor kiminin HDMI  çıkışları falan var.çok araştırma yoksa b...ku çıkar işin.hadi kolay gelsin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    hacı bence goldmaster al ben kullanıyom harika alırken kanal dolşması hızlı mı yavaş mı ona bak vsvsvs.

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 8