Uydu Alıcılarıyla İlgili Sorum Var
-
pek bilmediğim bir alan bu ama geçenlerde bir arkadaşta gördüm dreambox uydu alıcısı vardı modemine bağlamadan çalışmıyordu yazıcı yani internet bağlantısı istiyor. bunun nedenini bilen var mı? internet üzerinden güncelleme mi yapıyor?
-
Bence güncelleme olma ihtimali var azda olsa ama dreambox benım bıldıgım sifreli bütün kanalları cozen bir uydu alıcısı.LigTV v.b gibi şeyleri şifresiz izliyorsun yanı.Büyük ihtimal yazdıgım 2.sebeptendir.
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
pek bilmediğim bir alan bu ama geçenlerde bir arkadaşta gördüm dreambox uydu alıcısı vardı modemine bağlamadan çalışmıyordu yazıcı yani internet bağlantısı istiyor. bunun nedenini bilen var mı? internet üzerinden güncelleme mi yapıyor?
-----------------------------hocam yanls blmyrsm şifreli yayınları kırıyor o uydualıcısı ligtv dsmart gibi felan... bizdekide dream ile baslıyo ama sonu box mu bilmiyorum internete bağlamadan çalışıyor fakat bağladığın zaman şifreli yyınları sorunsuz aboneymissin gibi izliyorsun omu bilmiyorum ama ?
-
Bildiğim kadarıyla Dreambox internet üzerinden bilgileri alarak (şifre vs.) tüm kanalları gösteriyor (ligtv, discovery dahil..)
-
nasıl yani ben şimdi bir kereliğine 500 lira versem ömür boyu tüm şifreli yayınları izleyebilir miyim?
-
xylgn_ bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl yani ben şimdi bir kereliğine 500 lira versem ömür boyu tüm şifreli yayınları izleyebilir miyim?
-----------------------------yeni bi şifreleme sistemi bulmazlarsa veya ne bilim bi aksilik çıkmazsa izlersin zten uydu alıcısının ömrü ortalama 6-7 sene ama o zamana kim öle kim kala biz 430 liraya aldık daha doğrusu müşteri istedi getittirdik almayınca bizde eve getirdik lig tv Digiturk Dmart hepsini izleyebiliyoruz şuan
-
dreambox cihazlar internet aracılığıyla şifreleri çözerler. bunun içinde bir servera ihtiyaç vardır ki şifreleri o serverdan günceller.