Uydu Alıcısı Hakkında Yardım
-
oturduğum apartmada merkezi sistem var ben de hem odada hemde salonda iki tane uydu alıcısı ise tv izlemek istiyorum bu mümkünmü acaba
-
mümkün olabilir tek kabloya ikisini baglarsan olabilir büyük ihtimal
-
tek çanak kur üstüne de 2'li veya 4'lü LNB çak, izle
düzenleme;
ortak uydu yayını mı dediğin?
-
evet ortak uydu yayını
-
Türksatta çalışan biri olarak hem mümkün hem değil eğer her iki taraftada aynı polarizasyonda ve aynı bandda yayın izlemek istersen mümkündür. mesela V ve 11700 altı frekanslarda iki odada da izlebilirsin.H ve 11700üstü izleyen oyunu kazanır...
-
UCANTENEKE bunu yazdı:
-----------------------------Türksatta çalışan biri olarak hem mümkün hem değil eğer her iki taraftada aynı polarizasyonda ve aynı bandda yayın izlemek istersen mümkündür. mesela V ve 11700 altı frekanslarda iki odada da izlebilirsin.H ve 11700üstü izleyen oyunu kazanır...
-----------------------------
hiş yaşama şansı tanımadın :) bilgi için teşekkürler -
bizdede merkezi sistem var. izlenmiyor hacı. tabi her merkezi sistemde aynımıdır bilmem.
1 daireye 1 uydu şeklinde yapmışlar. extra için bi 200 liralık çatıya alet almak gerekiyormuş.
bunları bilmeden uyduyu almış oldum baya bildiğin bi tarafıma kaçtı :)
şimdi çatıya uydu girişi iiçin bekliyoruz.
-
aynı anda iki televizyonun çalışması mümkün değil.
şahsım tarafından bizzat denenmiştir
ben çareyi bi çanak ve yeni bir uydu alarak çözdüm.
ha ben bi gün bi odada oturacam öbürsü gün diğer odada oturacam diyosan hiçbi proplem çıkmaz
-
hemen hemen hepiniz olumsuz cevap vermişsiniz bende bu konun üzerine bir bardak su içip hepinize teşekkür ederim
-
çift çıkışlı lnb ile mümkün sanıyorum bir de disecq kutusu tabi