folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Uydu Alıcısı İle İlgili Bir Soru

Uydu Alıcısı İle İlgili Bir Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

botech marka uydu alıcım var bozuldu  onun yerine başka marka alsam mesala

http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-minibox-gold-dijital-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evhiremminiboxgold&categoryId=155057 

bunun gibi bişey çalışır mı yani gene aynı kanalları gösterir mi yoksa gene gidip aynı marka model den mi almam gerek  çanakla birlikte getirmişleridi

imza
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

onu almanın bır espirisi yok murid alıcaksan hd cıhaz al 

http://www.hepsiburada.com/liste/hiremco-cobra-hd-scart-tipi-uydu-alicisi/productDetails.aspx?productId=evhiremcocobra&categoryId=155057#Gorseller

bunu tavsıye edebılırım sureklı sattıgım urun tahrıbat murıdlerıne 200 tlden verebılırım

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

vhiç denemedim bunu alsna bile bunda o bozulan cihaz kadar kaliteyi bulamazsın

bence arkadaşın dedği gibi hd cihaz al veya azcık daha çatal ara kablo veya normal antenler gibi şeylerle idare et kısa bir süre sonra android sistemli receiverlar piyasaya cıkcak daha rahat edicez

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

tv hd değil ki yayın hd olsa nolur ya da fark ediyo mu bizim önceki cihazda hd değil di  ben o ürünü örnek olarak verdim yani ögrenmek istedigim başka cihaz taksak çalışır mı aynı kanlları gösteriri mi yoksa aynısını mı alacaz mike mike 

imza
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yannizkurt
    yannizkurt's avatar
    Erkek

Murid yaşadığın problem nedir?Cihaz mı çakılmıyor, yoksa istediğin kanallar mı çekmiyor?Tam olarak yazarsan belki yardımım dokunur..

Köpeklerin kardeşliği, Aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin Rumi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahinka
    sahinka's avatar
    Erkek

çalışmıyo heralde anlayamadım kı ilk açıyorum üsreindeki ışık hafif hafif azalıyo tv de siyah ekran hiç bi şey göstermi yo biraz bekleyince ışık normale dönüyo ama gene görüntü ses yok durum böyle :D zaten uyduruk bi cihaz  gece gündüz açık duruyodu elektirikler gidip gelince bozuldu heralde

imza
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    selo-g
    selo-g's avatar
    Erkek

botech yeni cihaz çıkardı.

http://www.ozmena.com/botech-hd-cihazlar/botech-piko-207-cas-usb-hd-724987.html 

10 numara 5 yıldız bi cihaz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazz
    lazz's avatar
    Erkek

HeadBanger bunu yazdı:
    -----------------------------

vhiç denemedim bunu alsna bile bunda o bozulan cihaz kadar kaliteyi bulamazsın

bence arkadaşın dedği gibi hd cihaz al veya azcık daha çatal ara kablo veya normal antenler gibi şeylerle idare et kısa bir süre sonra android sistemli receiverlar piyasaya cıkcak daha rahat edicez

bence hemco grubunun cihazları botech gıbı bır cok fırmadan ıyıdır saglam çihazlar uretır ve cıhazlarına sureklı yazılım bulursun

+

şimdi televizyonun hd degıl ama yenı alacagın televızyon hd olucagı ıcın cıhazı degıstırmek zorunda kalırsın

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yannizkurt
    yannizkurt's avatar
    Erkek

sahinka bunu yazdı:

çalışmıyo heralde anlayamadım kı ilk açıyorum üsreindeki ışık hafif hafif azalıyo tv de siyah ekran hiç bi şey göstermi yo biraz bekleyince ışık normale dönüyo ama gene görüntü ses yok durum böyle :D zaten uyduruk bi cihaz  gece gündüz açık duruyodu elektirikler gidip gelince bozuldu heralde

Cihaz vadini doldurmuş.Garantisi bitti ise bi kürek al eline toprağa göm :D sorun elektiriklerden de olabilir veya çanaktan gelen kablo bina dışından geliyorsa çatlamış ve sen farkına varmadan içerisinden ciahaza su girip devrelerin yanmasına sebep olmuş olabilir.Eğer öyle ise yeni alacağın cihaz ne kadar iyi olursa olsun istersen en kıralı olsun kabloyu değiştirmezsen gene bozulur. TV tüplü ise hiç araştırma git bitane çin malı uydu alıcı al fark etmez.Alırken Biss key girme özelliği olsun mutlaka şifreli kanallarda maç falan izlemek için lazım olacak.Bende kawaii nin en dandik modeli var hepsiburda dan aldım lcd tv ye compenent bağlantısında bağladım cam gibi maşallah.Botech in yeni çıkardığı cihazlar çok sağlam bu arada onlarıda düşünebilirsin ve ayrıca usb den otomatik biss key girebiliyorsun.

Köpeklerin kardeşliği, Aralarına kemik atılana kadardır. Mevlana Celaleddin Rumi
Toplam Hit: 1193 Toplam Mesaj: 9