Uydu Alıcısı İle İlgili Bir Soru
-
botech marka uydu alıcım var bozuldu onun yerine başka marka alsam mesala
bunun gibi bişey çalışır mı yani gene aynı kanalları gösterir mi yoksa gene gidip aynı marka model den mi almam gerek çanakla birlikte getirmişleridi
-
onu almanın bır espirisi yok murid alıcaksan hd cıhaz al
bunu tavsıye edebılırım sureklı sattıgım urun tahrıbat murıdlerıne 200 tlden verebılırım
-
vhiç denemedim bunu alsna bile bunda o bozulan cihaz kadar kaliteyi bulamazsın
bence arkadaşın dedği gibi hd cihaz al veya azcık daha çatal ara kablo veya normal antenler gibi şeylerle idare et kısa bir süre sonra android sistemli receiverlar piyasaya cıkcak daha rahat edicez
-
tv hd değil ki yayın hd olsa nolur ya da fark ediyo mu bizim önceki cihazda hd değil di ben o ürünü örnek olarak verdim yani ögrenmek istedigim başka cihaz taksak çalışır mı aynı kanlları gösteriri mi yoksa aynısını mı alacaz mike mike
-
Murid yaşadığın problem nedir?Cihaz mı çakılmıyor, yoksa istediğin kanallar mı çekmiyor?Tam olarak yazarsan belki yardımım dokunur..
-
çalışmıyo heralde anlayamadım kı ilk açıyorum üsreindeki ışık hafif hafif azalıyo tv de siyah ekran hiç bi şey göstermi yo biraz bekleyince ışık normale dönüyo ama gene görüntü ses yok durum böyle :D zaten uyduruk bi cihaz gece gündüz açık duruyodu elektirikler gidip gelince bozuldu heralde
-
botech yeni cihaz çıkardı.
http://www.ozmena.com/botech-hd-cihazlar/botech-piko-207-cas-usb-hd-724987.html
10 numara 5 yıldız bi cihaz
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------vhiç denemedim bunu alsna bile bunda o bozulan cihaz kadar kaliteyi bulamazsın
bence arkadaşın dedği gibi hd cihaz al veya azcık daha çatal ara kablo veya normal antenler gibi şeylerle idare et kısa bir süre sonra android sistemli receiverlar piyasaya cıkcak daha rahat edicez
-----------------------------bence hemco grubunun cihazları botech gıbı bır cok fırmadan ıyıdır saglam çihazlar uretır ve cıhazlarına sureklı yazılım bulursun
+
şimdi televizyonun hd degıl ama yenı alacagın televızyon hd olucagı ıcın cıhazı degıstırmek zorunda kalırsın
-
sahinka bunu yazdı:
-----------------------------çalışmıyo heralde anlayamadım kı ilk açıyorum üsreindeki ışık hafif hafif azalıyo tv de siyah ekran hiç bi şey göstermi yo biraz bekleyince ışık normale dönüyo ama gene görüntü ses yok durum böyle :D zaten uyduruk bi cihaz gece gündüz açık duruyodu elektirikler gidip gelince bozuldu heralde
-----------------------------Cihaz vadini doldurmuş.Garantisi bitti ise bi kürek al eline toprağa göm :D sorun elektiriklerden de olabilir veya çanaktan gelen kablo bina dışından geliyorsa çatlamış ve sen farkına varmadan içerisinden ciahaza su girip devrelerin yanmasına sebep olmuş olabilir.Eğer öyle ise yeni alacağın cihaz ne kadar iyi olursa olsun istersen en kıralı olsun kabloyu değiştirmezsen gene bozulur. TV tüplü ise hiç araştırma git bitane çin malı uydu alıcı al fark etmez.Alırken Biss key girme özelliği olsun mutlaka şifreli kanallarda maç falan izlemek için lazım olacak.Bende kawaii nin en dandik modeli var hepsiburda dan aldım lcd tv ye compenent bağlantısında bağladım cam gibi maşallah.Botech in yeni çıkardığı cihazlar çok sağlam bu arada onlarıda düşünebilirsin ve ayrıca usb den otomatik biss key girebiliyorsun.