Uydu Problemi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

Arkadaşlar geçenlerde gidip lcd tv aldım neyse dedik bunu uyduya bağlıyalım alt komşumlarda uydu var çift çanaklı uyduyu kuran adam bunlara demiş işte isterse başka bir kişide bağlanıp izleyebilir sizden ... Şimdi size soruyorum :) ben gidip bir tane uydu alsam getirip tv ye bağlasam sonrasında aradaki bağlantıları sizce nasıl yapabilirim yada neler gereklidir?

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

daha yeni uydu bağlattım. uyduyu takan eleman senin yapmak istediğini anlattı bana. birisi yapmış komşusundan gizli olarak. adamın uydu cihazı varmış çanak almamak için adamın çanaklara bağlamış. yayın gidip geliyomuş :) ikisi aynı anda aynı kanalı falan izleyemiyomuş. öyle diyodu

Naber la?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

Başka biri bağlanıp izleyebilir dediğine göre muhtemelen çift lnb bağlı tek çanakta eğer ki öyleyse sadece kablo yeterli.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarantula
    Tarantula's avatar
    Erkek

Güzel soru. Lakin sanıyorum bu işi tek başıma halledemezsin. Şimdi çanak lazım ona uydu alıcısı lazım ayrıca terminal bağlantıları filan oluyo yanlış bilmiyorsam onlar lazım. Senin elinde sadece lcd tv var ve onu bağlayacaksın anladığım kadarıyla.

Yerinde olsam d-smart ya da digiturk'e başvururum. Onlar uğraşır, ben keyfime bakarım.

Olmayacak şeyler tasarlıyorum, işim bu..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

xD Gerekirse mahalledde bu işlerden anlayan arkadaşlar var onları çağırırım işleri ne gelip yapsınlar :) ayrıca yayın gidiyomuş fln diyosunda inş öyle bişe olmaz yav yoksa boşuna masraf tkrrdan :) neyse ben halledince detayları anlatırım size buradan : )

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

ne yayın gitmesi arkadaşlar önemli olan çift çıkışlı lnb olması eğer sen çanak ile uğraşmak istemiyorsan ve şu an ki lnb çift çıkışlı ise alırsrn kabloyu ve bir tane uydu alıcısı bağlar izlersin yok tek çıkışlı ise gider bir tane çift çıkışlı lnb alırsın onu bağlarsın yani çanak almamış hemde görüntü kirliliği yapmamış olursun yapacağın şey gözünde büyümesin çok basit

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cnt
    cnt's avatar
    Erkek

komşunuzdaki çift elembi ise uydunun kablosunu ona bağlıcan sonra bi güzel izlicen hiç bi sorunu yok.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Çift çıkışlı lnb ve 4 çıkışlı diecq sviç bağlamak gerekir...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1291 Toplam Mesaj: 8