Uydu Tavsiyesi İstiyorum.
-
arkadaşlar mrb , elime bir tane receiver geçti ve 2 çanak bağlatacağım, biraz araştırdım, aklımda hotbird ve astra kurmak var bir de sizin görüşlerinizi alıyim dedim böle hangi uyduda daha çok daha kaliteli ve şifresiz sporr müzik ve film kanalı var.Teşekkürler.
-
hoca uyduları bilmem ama eğer cebinde biraz para varsa redline diye bir makine var onu almanı tavsiye ederim bütün şifreli spor kanalları,rus ata sporu kanalları,belgesel kanalları,vs. hepsinin şifresini kırıyor. adamlar bir sistem oluşturmuşlar mesela şifreli bir kanala şifre geliyorya onu kırıp makineye gönderiyorlar senin de o yeni key'i almak için sadece menüden güncelleştir demen yeterli oluyor...1-2 dk da istediğin kanalı kırıyor... biz günde 8-10 tane satıyoruz fiyatları 120-150 arasında değişiyor ama parasının hakkını veriyor bizim burada öyle istanbulda felan daha ucuza bulursun...birde çanak taktıracağın yere elindeki makineleri ver belki hesaptan düşerler...
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------ricin bunu yazdı:
-----------------------------
rus ata sporu kanalları
-----------------------------du$undugum $eymi bu ?
auahaha kopdum amk bune ya :D :D:D:D::D -
he ya düşündüğün şey kardeş...hepsi var mültilerden tutta xx lere kadar :D
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
rus ata sporu kanalları
-----------------------------abı adamın gozlerındekı parlamayı ben buradan gordum...
-
normal bi uydu alıp sonradan emu yazılımı yüklersen de şifreli kanalları açabilirsin açarken key soruyo onda netten buluyon :)
HiTLeRFaN bunu yazdı:
rus ata sporu kanalları
auahaha kopdum amk bune ya :D :D:D:D::D--------------------------
muamamamamammdamease :D
-
hojam goldmaster tafsiye ederim menü geçişleri hızlı sağlam makina
-
Hotbird kullanma bence...sadece polsat paketi kaldı işe yarar...Tps gidiyor Multivisionlar gitti.Astra uydusuna ..bence birini astra yap diğerinide Thur ordada Digitv paketi var şifreleri yayınlanıyo izleyebilirsin.