folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Uydudan Anlayan Müridler Bakabilir Mi?

Uydudan Anlayan Müridler Bakabilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

Benim evimde 2 tane digiturk var.Salondaki philips marka eski receiver yatak oadasındaki vestelin dandik aletlerinde.Aparmandaki salak proje yüzünden çatıya bir evden çıkılıyor ve ev sahibi bu dairede oturmadığından antene ulaşamıyorum.Sinyal seviyesindeki azalamayıda doğal olarak gideremiyorum.Vestel olanda çoğu kanal çıkmazken philips catir catir calisiyor.Digijiturk kampanyalı oldugundan dolayıda receiveri degiştirmiyorlar.

Şimdi ben kartlı başka bir receiver alsam  bütün diiturk kanallarini kartimi sokarak izleyebilirmiyim.Bu konuştuğum avanak uyducu sadece ligtvyi izlersin dedi ve bana adını duymadığım kartsız bir receiver satmaya kalktı.

Bu konuda bilgisi olanlar beni bilgilendirirse sevinirim.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

konuyu tam olarak açıklayamamışın.

kartlı bir cihaz aldın diyelim bunun yanında birde kart modül alman gerek.ve yeni aldıgın cihazı yine sinyal seviyesi düşük olan antene takınca yine aynı problemlerin çıkması muhtemeldir.

digitürkün hangi paketini kulanıyorsun+vestelin hangi cihazı var elinde mini dvb serisimi?

yunusozturk.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

konuyu tam olarak açıklayamamışın.

kartlı bir cihaz aldın diyelim bunun yanında birde kart modül alman gerek.ve yeni aldıgın cihazı yine sinyal seviyesi düşük olan antene takınca yine aynı problemlerin çıkması muhtemeldir.

digitürkün hangi paketini kulanıyorsun+vestelin hangi cihazı var elinde mini dvb serisimi?

Sinyal seviyesi az olmasına rağmen philips olan cok güzel calisiyor ve bu durum onu etkilemiyor.Vestelin minik olanlarından var.Aldiğimdan beri hep sorun cikardi.Hatta kutuyu degistirdiler ama  birsey değişmedi.Yani ben digiturkten umudumu kestim.Modul falan alırım sorun değil önemli olan mesela nexstar bir receiver alırsam modul de alıp sadece digiturku izleyebilirmiyim.Bende standart paket ve ligtv var salonda ise filim kanalları olan paket var.

Dünyayı güzellik kurtaracak .Bir insanı sevmekle başlayacak herşey/Gerçekçi ol imkansızı gerçekleştir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

tabikide izlersin ama alcan cihaz (CI) kartlı cihaz olmalı ve x dream modül yada matrix modül alman şart.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bonzo
    bonzo's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:

tabikide izlersin ama alcan cihaz (CI) kartlı cihaz olmalı ve x dream modül yada matrix modül alman şart.

Yanıtların için teşekkür ederim.O zaman ben düzgün bir adam bulup şu işi halledeyim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sarikamis
    sarikamis's avatar
    Erkek
    git bi uyducuya cebine 350 ytl koy babalar gibi izle 
Toplam Hit: 1126 Toplam Mesaj: 6