folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Uydudan Nete Bağlanmak

Uydudan Nete Bağlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    untouchables
    untouchables's avatar
    Erkek
    uydu aracılığı ile internete giriliyor diye duydum.böyle bişey varmı? varsa neler lazım? nereye müracat etmek gerekiyor?italyanlarla çalışıyor diyorlar bir arkadaşa.bu konuda bilgisi olan varsa paylaşalım.

You set up her pickle which you loved
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    tam bilgim yok fakat bi yazı okumuştum gerçek mi değilmi bilmiyorum şöyle diyordu televizyon uydu kablolarından beleş net olacak diyodu adama hastirlan dedim ama olurmu hiç emin değilim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    var o tür servisler mantık şöyle belli bir kotan var onu aşarsan havuza düşüyorsun :) havuzda da en az 512 kb hızın oluyo bişe kaybetmiyorsun.. ama havuz öncesi bilmemkaç megabit bağlantın. ayrıntılı bilgiler bulabilirsin google a yaz uydu net filan diye...

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek
Toplam Hit: 689 Toplam Mesaj: 4