Uydunet

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek

İşyerinde ttnet süreli kesildiği için uydunete geçelim diyoruz. Kullanan müritler uydunette kesilip duruyormu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dengesiz
    dengesiz's avatar
    Erkek
    arada kesilio ama cok sık diil

Doğru kişi olmak meselenin yarısıdır, diğer yarısı; doğru zamanda, doğru yerde, doğru kişilerle karşılaşmış olmanızdır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    yani nekadr sık derken eczaneye bağlicaz 30 dakka gittimi s.çtık.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    Ortak splitter ana telefona bağlı değilmi? Genelde sorun burdan kaynaklanıyo, ek girişlere bağlamayın, ana telefondan kablo çekin

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

FAYDALI bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ortak splitter ana telefona bağlı değilmi? Genelde sorun burdan kaynaklanıyo, ek girişlere bağlamayın, ana telefondan kablo çekin
    -----------------------------
    aynen bundan kaynaklanabilir, bende koçnet vardı, sürekli kesiliyodu,ttnet bağlattım hiç kesinti olmuyor.

bide modem ana telefon kablosuna yakın olsun, sonra ağ kablosuyla nereye çekiyosanız çekin. modem pc yanında olup da, splitterden çıkan telefon kablosunu uzun tutunca bağlantı zayıflamakla birlikte kesinti olabilir. özellikle 8 mbs' de oluyo.

///______________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    ya biz zaten değiştirmeye niyetliydik de uydunet kesinti yapıyomu yapmıyomu onu bilmemiz lazım.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkF4Te
    DarkF4Te's avatar
    Erkek
    Bende bir ara istemiştim fakat bölgemde kablotv için hat olmadığını söylemişlerdi kablotvye bağımlı diye biliyorum öncelikle onu kontrol etmelisin.Kesintilerde hava şartlarına bağlı olarak gerçekleşiyor diye biliyorum çok fazla yağmur yağdığında vs. onun dışında çok avantajlı.Ama eczane için ne kadar uygundur tartışılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    eczanede tv kablo tv zaten o konuda sıkıntı yok. Önemli olan kesilmeyen bir bağlantı olması. Kesilirse dediğim gibi s.çarız
Toplam Hit: 870 Toplam Mesaj: 8