Uydunet
-
İşyerinde ttnet süreli kesildiği için uydunete geçelim diyoruz. Kullanan müritler uydunette kesilip duruyormu?
-
arada kesilio ama cok sık diil
-
yani nekadr sık derken eczaneye bağlicaz 30 dakka gittimi s.çtık.
-
Ortak splitter ana telefona bağlı değilmi? Genelde sorun burdan kaynaklanıyo, ek girişlere bağlamayın, ana telefondan kablo çekin
-
FAYDALI bunu yazdı:
-----------------------------
Ortak splitter ana telefona bağlı değilmi? Genelde sorun burdan kaynaklanıyo, ek girişlere bağlamayın, ana telefondan kablo çekin
-----------------------------
aynen bundan kaynaklanabilir, bende koçnet vardı, sürekli kesiliyodu,ttnet bağlattım hiç kesinti olmuyor.bide modem ana telefon kablosuna yakın olsun, sonra ağ kablosuyla nereye çekiyosanız çekin. modem pc yanında olup da, splitterden çıkan telefon kablosunu uzun tutunca bağlantı zayıflamakla birlikte kesinti olabilir. özellikle 8 mbs' de oluyo.
-
ya biz zaten değiştirmeye niyetliydik de uydunet kesinti yapıyomu yapmıyomu onu bilmemiz lazım.
-
Bende bir ara istemiştim fakat bölgemde kablotv için hat olmadığını söylemişlerdi kablotvye bağımlı diye biliyorum öncelikle onu kontrol etmelisin.Kesintilerde hava şartlarına bağlı olarak gerçekleşiyor diye biliyorum çok fazla yağmur yağdığında vs. onun dışında çok avantajlı.Ama eczane için ne kadar uygundur tartışılır.
-
eczanede tv kablo tv zaten o konuda sıkıntı yok. Önemli olan kesilmeyen bir bağlantı olması. Kesilirse dediğim gibi s.çarız
Toplam Hit: 870 Toplam Mesaj: 8