Uydunet İp Değiştirme Sorunu
-
Windows 7 kullanıyorum ve Modem cbw-700v.Forumlarda yazanları denedim ama bi türlü çözüme ulaşamadım uydunet alırken bizimkiler bakmamış ,zaten anlamazlarda gidip sabit ip almışlar,şimdi uğraşıyoruz değiştirmek için var mı bu konuda bilgisi olan?
.bat dosyasıyla değiştimeye çalıştım olmadı
t mac lede mac adresimi değiştirdim ama yine işe yaramadı.
Not: Müşteri hizmetlerini arayın demeyin her seferinde onla uğraşılmaz.
-
her seferinde derken ne demek istedin bilmiyorum da ulaş statiği dinamik yapcaklar bunda bi problem yok ki her seferinde uraştırcak falan
-
WitchKing bunu yazdı:
-----------------------------
her seferinde derken ne demek istedin bilmiyorum da ulaş statiği dinamik yapcaklar bunda bi problem yok ki her seferinde uraştırcak falan
-----------------------------Bizim burda sadece statik ip varmış forumlarda statik ip olmasına rağmen müşteri hizmetlerini arayınca ip değiştirdiklerini yazıyor o açıdan söyledim.
-
ben de alırken dinamik istemiştim üstüne basa basa, ama yine statik vermişlerdi.. ellemedim duruyor öyle. Sizinkilerin bi suçu yoktur yani.
-
-
arayıp yapdır batla felan olmaz o işler yada proxy kullancaksın yada vpn
-
-
beyler motorola modemim ve linksys kablosuz router var internete routerden bağlanıyorum. router olduğu için mi ip değiştiremiyorum.
router olmadan direk modeme kablolu bağlanırsam ipmi değiştirip zamundaya girebiliyorum. şu an giremiyorum :S