Uydunet Kalitesizliği!
-
arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır uydunetteyim bu teledünya kampanyası için geçmiştik internetle birlikte tv 60 küsür öle bişeydi.Bu aralar internet beni çıldırtmaya çalışıyor ve bende çıldırdım şu anda.Download yapıyorum sorun yok torrent canavar gibi ama google a bile giremiyorum arkadaş.sunucu bulunamıyor diyor.aradım adamları 4-5 kere.bi sefer dns leri default yapın dediler comodo dnsleri vardı.Dns ler default olunca hiç girmedi hiçbir siteye.Dns olunca en azından arada yakalıyodu tbt yi felan.sonra oradan Ip resetlediler 2 farklı arayışımda hala aynı.siteye giriyor.ama şakacıktan.sonra site kendini yenileyince bağlantı gidiyor.Ping sürelerinden bahsetmiyorum zaten allaha emanet onlar sayelerinde 1 dk gördüm girmedi siteye inat ettim bekledim geldi:D
şimdide tbt var facebook arada gelio milliyet deniyorum sıksık,sürekli yenileyen bi site çünki oda arada gidio gelio.ben böle birşey görmedim bilader.kaç gündür böyle üstelik.Kafasına göre internet bi geliyor bi gidiyor.şimdide google dns deyim galiba.denemediğim dns kalmadı.
dedim bir tbt ye not düşeyim vardır mutlaka bnm gibi sorunları olan arkadaşlar.destek'at'uydunet.net e şikayet maili attım bakalm ne olacak bekliyorum
bu arada mersin mezitlide ikamet ediyorum.
-
aynı interneti farklı bilgisayarla dene sen bence bi yada makinana format at öyle dene
-
hocam google dns ile denedinmi ?
8.8.8.8
8.8.4.4
-
Bende geçicektim ama Mezitlide kablolarımız yok felan fistan dediler o yüzden geçmedim =) Smile akıyorum şimdi. Arada buda mallaşıyor ama güzel =) Mezitlinin neresindesin la :D ben Martı otelinin orda oturuyorum :F
-
google dns denedim çoktan.evde bide laptop var ondada giremiyoruz denediğimizde.merko sitesindeyim dostum.mezitlinin girişi bnm.buraya kadar geliyo kabloları.
-
Valla bende pek sorunsuz calısıyor hizmetleri iyi