Uydunet Mi Yoksa Supernet Mi?
-
arkadaşlar merhaba bir arkadaşım internet kafe açmak üzere ama ttnet üzerinden açmak istemiyor.
superonline'ın da fiberi yokmuş blunduğu yerde. önerilerinize ihtiyacım var :S bekliyorum...
edit: komşunun internetini kullanıyor şimdilik :S(nereye kadar .mk)
-
bura lazım olabilir...
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 13:52'da serhat8102 tarafından düzenlendi. -
suana kadar
TTnet,uydunet,birinet,superonline,turknet kullanmıs biri olarak klasmanım şöyle.
1.Birinet
2.Uydunet
3.Turknet
Gerisi zaten aynı kalite aşağı yukarı.Superonline ama aralarında en kötüsü gibi geldi bana.Ukraynaya giderseniz kesinlikle ikarnet alın kendisi Türkiyedeki internetlerden hem ucuz hemde cok cok daha kalitelidir.
Mesaj 2 Agustos 2012 (Persembe) Saat: 13:53'da u235 tarafından düzenlendi. -
Hocam bildiğim kadarıyla adil kullanım kotası olmayan tek sağlayıcı Uydunet. Diğer bütün internet sağlayıcılarında adil kullanım kotası uygulanıyor diye biliyorum. Ayrıca Uydunet'in teknik desteği de diğerlerine nazaran daha iyi diyebilirim. Yalnız tek sorun, IP adresi değişikliğini kullanıcı yapamıyor, 126'yı arayarak yapılabiliyorsunuz. Onun için de hat kimin adınaysa kontrol amacıyla sorular soruyor, iş uzuyor yani biraz. Onun dışında Uydunet benim gözümde en kaliteli internet sağlayıcıdır.
Ancak, internet kafe gibi bir yere internet bağlayacaksanız; bu internetin sınırsız ve hızının 5 mbit ve üzeri olmasını istiyorsanız Uydunet biraz pahalı kaçabilir. Ayrıca 10 mbit ve üzeri için DOCSIS 3.0 destekli modemlerden gerekiyor. Arkadaşınızla hesaplayın, eğer fiyat olarak sorun olmayacağını düşünürseniz, uydunetin performansından memnun kalacağınıza eminim. Uzun zamandır Uydunet kullanıyorum, 3 mbit sınırsız kullanıcısıyım, 8 mbit'e kadar bağlantı hızı olan TTNET kullanıcılarından çok çok daha rahatım :)