Uyeligimin Silinmesi Hakkinda
-
oncelikle sunu soylemek istiyorum ki hic bir yerde bu forum kadar irkci fasist ve bencil insanin bir araya geldigi bir foruma rastlamadim ve uye oldugum icin pismanim,
Kimsenin umurunda olmadigini bildigim icin fazlaca aciklama yapmiyorum ama anca sunu soyleyebilirim ki bu kafayla daha coooook konusursunuz,
Bu foruma girmeden once Turkler hakkinda olan tum iyi dusuncelerimi sayenizde kayb ettim hayirli olsun hepinize diyorum vede daha fazla dusman kazanip ta guzelim ulkeyi kendi benciliginiz irkci fasist kana susamis dusuncelerinizin bir cehennemi haline getirmemenizi diliyorum.
Siz bu kafa ile daha coook amerikan usagligi yapacaga benzersiniz gozunuzun donmuslugu ile tum kurtleri ayni kefeye koyup annemizi bacimizi sikmediginiz mi kaldi hepimizi benzin dokup yakmadiginiz mi ? ama sunu unutmayin ki bir cok kurt turkiyeye sizden daha fazla hizmet etmistir veya ediyordur yahutta edecektir ama sizin bu gibi konusmalariniz tavirlariniz hal vede davranislariniz yuzunden butun bu kimseleri soguttugunuzun farkinda bile degiliniz.
simdi bazi sivri akillilar cikip canim bizim vatan sever kurtlere bisey dedigimiz mi var diye buraya cevap yazip baska bir konuya TUM KURTLERIN ANASINI BACISINI diye baslayan mesajlarini cok gordum o yuzden yoneticilerden tek ricam uyeligimi silin ki DATABASE inizde yer acilsin da bir tane fazla fasist uye olabilsin forumunuza.
bazi arkadaslar da zaman zaman sunu dem vuruyorlar vatani bolmeye calisanlar vs.vs. onlara cevabim su olabilir fare icin ev yakmayin her kurt gibi gorunen kurt degildir arti tarihi birazcik karistirirsaniz casuslar ajanlar vede provakatorler hakkinda birazcik bilgi sahibi olup ta gozunuzu acin.
bunca sozden sonra kimsenin tinlamayacagini bildigimden dolayi size bol kufurlu gunler dilerim baska ne diyem.
SON SOZ OLARAK HERKESIN KARDESCE YASAYABILDIGI GUZEL GUNLERIN UMUDU ILE
SELAM VE DUA ILE ( selamimda duam da insan olanlara kan dokmekten hoslanan les kargalarina degil.) -
Fare evi ikiye bölmeye yada bi odasını kendine ayırmaya çalışmaz,ama Kürt vatanın yarısını istio bunun yanında nerde pis bi iş varsa o işin başında bi kürt oluyo.
Burada biz yöneticiler olarak düşünce özgürlüünden yanayız, senin mesajının olduu kadar kürt katliyamı yapılmasını isteyenin mesajıda aynı şekilde önemlidir. bu fikirleri filtreleyip bole bi ortam olusturmak bize düsmez. eger at gözlügü takmak istiosan tak, ama biz düşünceleri filtrelemediimiz icin burasi halkin gerçek görüsünü yansitio. gazetede, haberlerdeki gibi secmece bilgi vermioz.
Bu arada ben kürtlere düşman deilim, ama vatanın bölünmesini istemeleri hosuma gitmio cunku sadece arada bi sınır çizgisi olcak, bu cahil halk icin bişe deismicek, zaten her özgürlükleri var sadece dis güclerin isine gelcek bunun icin kürtlerin cahilliinin kullanılıyor.
bu arada Database den üye silemioz hoja, cunku mesajlardaki bilgiler kayboluo o zaman sakat oluyo, kötü bi görünüm olusuo kimin kim olduu belli olmaz o zaman. -
Toplam Hit: 1878 Toplam Mesaj: 3