Üyelik Keyleri
-
Nasıl oluyor bu key sistemi ? Adam mesela üye olmak istiyor, keyi kimden ne karşılığı alacak ?
-
yeni üye olmak isteyen kişiler admin veya modların yanına gidecek onlar size oluşturdukları keylerden verecek ve üye olacak kişi keyi oraya yazdıktan sonra üye olabilecek, o key bir daha işe yaramayacak, key sadece bir mail için geçerli değil istediğniz mailde kullanabilirsiniz yani öyle davetiyeymiş bilmem neymiş olayı değil bu...
tahribata has bir özellik yani torpil ile üyelik torpilin varsa üye olabilirsin torpilin yoksa üye olamassın, admin veya modlardan aldığınız keyi illa kendiz kullanmak zorunda değilsiniz eşe dosta akrabaya dağıtabilirsiniz...
yani buraya yazdığım şeyler reneden duyduğum şeyler o gelirse daha iyi açıklar, şu an key dağıtmı başlamadı daha...
-
tahribat üyelik kapalımı?
-
galba destek@tahribat.com a mail atıp istiyosunuz..
-
Evet destek@tahribat.com'a mesaj atıyosunuz cevap'ta tahri-key gelio onu kullanıyosunuz
-
şimdiii ben ne yaptığımı açıklayayım
sürekli ircde yalvardım olmadı yalvardım olmadı en sonunda saolsun nickimyok arkadaşıma söyledim beni daha başka özel bi irce soktu sorgulama başladı sorada uye olduum
Toplam Hit: 1928 Toplam Mesaj: 6