Üyelik Keyleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blue_dream
    blue_dream's avatar
    Erkek
    Nasıl oluyor bu key sistemi ? Adam mesela üye olmak istiyor, keyi kimden ne karşılığı alacak ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek

yeni üye olmak isteyen kişiler admin veya modların yanına gidecek onlar size oluşturdukları keylerden verecek ve üye olacak kişi keyi oraya yazdıktan sonra üye olabilecek, o key bir daha işe yaramayacak, key sadece bir mail için geçerli değil istediğniz mailde kullanabilirsiniz yani öyle davetiyeymiş bilmem neymiş olayı değil bu...

tahribata has bir özellik yani torpil ile üyelik torpilin varsa üye olabilirsin torpilin yoksa üye olamassın, admin veya modlardan aldığınız keyi illa kendiz kullanmak zorunda değilsiniz eşe dosta akrabaya dağıtabilirsiniz...

yani buraya yazdığım şeyler reneden duyduğum şeyler o gelirse daha iyi açıklar, şu an key dağıtmı başlamadı daha...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclegolas
    mclegolas's avatar
    Erkek
    tahribat üyelik kapalımı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    galba destek@tahribat.com a mail atıp istiyosunuz..

The king is bleeding.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    Evet destek@tahribat.com'a mesaj atıyosunuz cevap'ta tahri-key gelio onu kullanıyosunuz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    danger_hacker01
    danger_hacker01's avatar
    Erkek
    şimdiii ben ne yaptığımı açıklayayımsürekli ircde yalvardım olmadı yalvardım olmadı en sonunda saolsun nickimyok arkadaşıma söyledim beni daha başka özel bi irce soktu sorgulama başladı sorada uye olduum

Bizi Satanı Biz Bedavaya Veririz
Toplam Hit: 1928 Toplam Mesaj: 6